Miért nem működik a vonszolás (pl. a fájlkezelőben) touchpadon (Surface Go 2)?
Figyelt kérdés
Nem tudom, ez a Windows, vagy a gép problémája lehet. Elvileg duplaklikk után lenyomva tartva kellene működnie. Az is segítene, ha valaki kipróbálná, akár ilyen, akár másik modellen. A többi több ujjas művelettel nincs probléma.aug. 12. 07:12
1/8 Szirty válasza:
Nem duplaklikk után működik, hanem dupla érintés után.
(nem kell hozzá gombot nyomni)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de én is erre gondoltam, csak nem akartam a tap-ot érintésre fordítani... Gondoltam, touchpadon egyértelmű lesz, hogy nem egérről van szó. Tehát ezt szeretném, de nem működik, soha nem is működött. Ablakokat sem lehet mozgatni. Minden driver "friss".
aug. 13. 08:04
3/8 Szirty válasza:
"Gondoltam, touchpadon egyértelmű lesz"
Nem volt az, mivel azzal is lehet kattintani hiszen van bal és jobb gombja.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem mindegyiknek, ennek pl. nincs, még a helye sincs megjelölve. Ez ugyan a Surface Pro-é, de mondhatni ugyanaz:
aug. 13. 09:45
5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy az általad linkelt videókon is ilyenek vannak...
aug. 13. 09:47
6/8 Szirty válasza:
Anélkül nehéz lenne használni.
A "modern" touchpad-ok úgy vannak megoldva hogy maga az egész TP billen, azzal a billenéssel nyomod meg a sarkánál azt a bizonyos mikrokapcsolót ami a kattintás maga.
Nincs láthatóan elkülönülő nyomógomb de attól még ott van.
7/8 A kérdező kommentje:
Tényleg ilyen, és ezt lenyomva működik a drag-and-drop is, köszönöm. Nem tűnt fel, mert nagyon ritkán használom a billentyűzetet, és "kattintani" középen is lehet. Mindenesetre köszönöm, talán gyárilag nincs ilyen dupla érintéses vonszolás.
aug. 13. 11:12
8/8 A kérdező kommentje:
Szóismétlés... sokáig írtam :)
aug. 13. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!