Kidobáltad már a régi CD-ket, DVD-ket?
Még nem dobáltam ki.
Inkább még gyűjtenék is hozzá...
Ugyan volt régen egy olyan ötletem, hogy felmásolom pár darab SSD-re, azután pedig kiszórom valahova a lemezeket.
Ott akadtam el, hogy a lemezek borítóit is be akartam másolni/szkennelni a gépbe. És amikor megláttam, hogy milyen nagyon drága egy olyan szkenner,
amiben erre a feladatra megfelelő képérzékelő van, inkább későbbre halasztottam ezt az egészet.
De DVD-tokot dobtam már ki elég sokat.
Föképp olyanokat, amiket külön azért vettem, hogy 2 lemez férjen bele (eredeti +biztonsági másolat).
Nekem több száz CD/DVD lemezem van még elfekvőben. Annak idején kiírogattam rengeteg dolgot, filmeket, zenéket, sorozatokat, miegymást. A hőskorban még az újságmelléklet DVD-k is megvoltak, külön tokot vettem hozzájuk.
Aztán a tokokat már rég eladtam, amikor még volt rá kereslet, az ilyen melléklet DVD-ket kidobtam, de megmaradt sok írt lemez ilyen nagy cipzáros lapozgatós gyűjtőben. Szerintem ezeket nem fogom kidobni.
Asztali gépem van és még van benne DVD, bár már alig használom, legtöbbször akkor megy, amikor kedvem támad elővenni a Heroes3-at, mert annak kell (eredeti lemez).
Szinte mindent már igen, egy adag rajzfilmsorozat, meg 20-25 eredeti játèk maradt már csak meg.
De minek, hiszen olvasó sincs már itthon a gèpekben, játèkra steam, bármit meg 2-3 perc alatt lekapok a netről, plexbe be, ès sokkal jobb minősègben megy a tv-re, mint ahogy megvan a 10+ èves lemezen...
Hát az elmúlt 15 èvben 1x vagy 2x emlèkszen illyen fèl órás kihagyásokra, szóval max ha felrobban valami tudnèk ekkora leállást elkèpzelni 😁
Ha mwg igen, akkor olvasok, meg letöltve úgy is mindig van 2-3 napnyi adag (főleg animèt nèzek)
Meg ugye mobilnet is működik... persze az is elromolhat... nekem volt egy délelőtt nem is olyan rég, hogy se vezetékes, de mobilnetem nem volt ott ahol akkor voltam... persze a "gond" az volt, hogy mindkettő Digi volt... és valami központi hiba volt náluk.
De túléltem :P Pláne hogy munkaidő volt és amúgy dolgoztam volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!