Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segítség, szörpöt öntöttem a...

Segítség, szörpöt öntöttem a laptopra. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A nővérem elment, itt hagyta a laptopját. Azt mondta, ki belez, ha hozzá nyúlok, mert olyan programok vannak rajta és olyan adatok, amik az informatikus suliba kellenek neki. Csak játszani akartam rajta, és valahogy ráöntöttem a málna szörpöt, azóta nem kapcsol be.
aug. 11. 09:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ja ez olyan női valami oké 😅

Igen tudok venni ugyan olyat de nem értek hozzá de valaki biztos segít

aug. 11. 10:01
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

Annak a gépnek annyi.

A HDD-n vagy SSD-n ott van ami kell, elvileg annak nem lenne szabad hogy baja legyen. De szerintem jobban jársz ha bevallod mit csináltál, így talán megúszod egy hatalmas veréssel.

aug. 11. 10:02
 13/20 anonim válasza:
66%
Ha Budapesten laksz, gyere el hozzám az új laptoppal, és azzal, ami tönkrement, segítek áttenni. Programozónak tanulok, utolsó évem lesz, de még tudom csinálni.
aug. 11. 10:06
 14/20 A kérdező kommentje:
13 rád írok köszönöm
aug. 11. 10:07
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
10) ja persze,vesz egy többszázezres laptopot.Ez viccnek is rossz.
aug. 11. 10:12
 16/20 A kérdező kommentje:
12 ell fogom mondani neki, de nem akarom hogy miattam ne tudja be fejezni a sulit.
aug. 11. 10:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt vennél egy újat, szerintem beszéld meg vele, hátha mégsem olyat szeretne, mert pl. nem tetszett benne valami. Nem biztos, hogy drágábbat választana. Az is lehet, hogy kapsz használtan, mert ez sem új volt. A gép alján ott szokott lenni, hogy pontosan milyen típus.
aug. 11. 15:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Így jártál. Ha nem lehet megjavítani, akkor veszel neki egy újat. Úgyanis ha újonan vette, akkor jogos az elvárása egy új gépre.

De ha valami csoda folytán meg lehetne javítani természetesen az is a te költséged.

Jó esetben a háttértároló nem ment tönkre és az iskolai dolgok menthetők.

Mellesleg melyik szó nem volt világos abból a mondatból, hogy "Ne nyúlj hozzá".

aug. 11. 18:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamit szándékosan tönkreteszel azt ki kell fizetned és büntetést is kell kapnod érte.
aug. 11. 18:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Darabjaira lehet szedni, és izopropil
aug. 11. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!