Segítség, szörpöt öntöttem a laptopra. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A nővérem elment, itt hagyta a laptopját. Azt mondta, ki belez, ha hozzá nyúlok, mert olyan programok vannak rajta és olyan adatok, amik az informatikus suliba kellenek neki. Csak játszani akartam rajta, és valahogy ráöntöttem a málna szörpöt, azóta nem kapcsol be.aug. 11. 09:21
1/20 anonim válasza:
Hát akkor bizony ki leszel belezve, és jogosan. Tiszteletben kellett volna tartani a tesód kérését és a homiját is. Most nincs mit tenni, anyádnak szólj, hogy ez történt.
3/20 anonim válasza:
Sterilizáld le a hasad, hogy ne fertőződjön el.
Az adatok nem sérültek valószínűleg azok a hdd-n, ssd-n vannak.
De akkor is minimum egy alaplap és egy klaviatúra csere lenne. Kb új laptop ára. Csak nem mindegy hogy 150, 300 vagy 500++ os laptopról van szó.
6/20 A kérdező kommentje:
#3 ha nem sérültek akkor egy ugyan olyan laptopra át tudom őket tenni?
aug. 11. 09:41
7/20 Közveszélyes Kontár válasza:
#6 veszel es atteszed?
amugy pudere ott van? mert azt raszorhatnad
8/20 anonim válasza:
Javaslom keress egy éles, steril szikét és szerezz be némi érzéstelenítőt, úgy sokkal kevésbé lesz fájdalmas a kibelezés.
9/20 A kérdező kommentje:
7 az meg mi?
aug. 11. 09:56
10/20 Közveszélyes Kontár válasza:
puder, alapozo
elotte meg arrol irtam hogy tudsz venni gyorsan egy ugyanolyan laptopot hogy attedd tarhelyet bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!