Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a jósnő valójában az AI...

Ez a jósnő valójában az AI alkotása, ugye?

Figyelt kérdés
Van benne valami robotszerű.

2024. júl. 29. 22:14
 1/4 A kérdező kommentje:
2024. júl. 29. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy filternek tűnik. Tehát tényleg egy ember beszélt csak egy program rárakott ilyen "jósnős" filtert.
2024. júl. 29. 22:30
 3/4 A kérdező kommentje:

A beszéde is sablonos. De igen, ez is lehetséges. Csak ma rátaláltam erre a dalra és kezdek megzakkanni, mi lesz itt hamarosan..🤣😵‍💫 Vagy már van?

[link]

2024. júl. 29. 22:37
 4/4 2*Sü ***** válasza:
100%

Ez – azon túl, hogy nyilvánvaló sarlatánság és pénzlehúzás – némi smink + némi filter. A beszéde lehet azért tűnik sablonosnak, mert egy előre megírt szöveget mond el és nem profi színészként ez általában darabosan szokott hatni. Amúgy ott a Youtube csatornájának a linkje is a videóban, és vannak természetesebb videói is. Lásd: https://www.youtube.com/watch?v=qSnWycepER8

> Csak ma rátaláltam erre a dalra és kezdek megzakkanni, mi lesz itt hamarosan..🤣😵‍💫 Vagy már van?

Ja, ilyen is van. Sőt ennél még jobb is. De ettől függetlenül a jósnő nem tűnik generált. (Meg hozzá kell tenni, hogy azért ma ha generálsz AI-val 10 zenét, abból 9 nagyjából mehet a kukába, 1 meg hallgatható, sőt talán még fülbemászó is lesz, de mégiscsak középszerű. AI-val is csak az tud igazán jó zenét generálni, akinek van füle és ízlése hozzá, van koncepciója, tudja mit akar végeredményben hallani, és neki sem két kattintás.)

2024. júl. 29. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!