A fejlesztem.hu weboldal nálatok sem működik? Vagy csak az én gépememmel van baj?
Hetek óta nem jön be nálam. Pedig fontos lenne, iskolakezdésig akartam a gyerekeimnek onnan rendelni néhány foglalkoztató könyvet és játékot.
De nem megy.
Fel kell adjam, vagy lehet valamit tenni?
Az oldal megszűnt.
Amúgy meg hagyd azt a gyereket, legalább egy utolsó nyara legyen szabadon, gyerekként
Egyrészt egy kedvenc játéka tűnt el a kisebbik gyerkőcnek, ha nem is durván, de sír utána. És mivel jó játék, S nem volt túl drága újra vásárolnam. Màsrészt néztük ki jó dolgokat még onnan.
Harmadrészt van odaszóló leválasztható kuponom, ezért elsősorban itt vásárolnék, nem máshol.
:(
Reméltem, hogy csak megint az én gépemmel/böngészőmmel van baj.
:(
"Egyrészt egy kedvenc játéka tűnt el a kisebbik gyerkőcnek, ha nem is durván, de sír utána"
Ez gáz. Egy kisiskolasnak marhára nincs szüksége számítógépes játékokra. Pláne olyanra, amire annyira ráfüggött, hogy sír utána.
6-os,te full idióta vagy!
Ki beszélt itt szàmítógépes játékról?! Szerintem olyan cucc nem is volt a webàruhàz kínàlatàban...
A te agyadban a baj, ha fingod nincs, mit jelent a játék szó....
Elképesztő, mennyi unatkozó gyík van itt a gyiken.
Nem, tudod, jó eséllyel nincs itthon. Vagy nagyon elbújt valami mögött, alatt, mindenesetre nem találjuk.
Mellesleg adódik, hogy elmegyünk itthonról gyerekekkel, és néhány játékkal együtt. Pl játszótérre, baràtokhoz, múltkor strandon is voltunk, szóval nem kuksolunk a négy fal között, mint te...
És sem az én, sem a barátok gyerekei nem telefonnyomogatós meg videójátékozós fajták, mint te ott a négy fal között a nagy magányodban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!