Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hangkártya hiány problémám...

Hangkártya hiány problémám van? Bővebben lent! Sos!

Figyelt kérdés
a problémám az lenne,hogy kb 2 hónapja át lett húzva a gépemen az XP!(persze Úgy lett megcsinálva hogy elvitték a gépet)nem is ez a fő gondom..úgy kaptam vissza hogy se háló,se hangkártya nem volt meg benne.(tudom,minek adtam oda!hibáztam!)hangkari nélkül a beépített hangszóró nem szól??mert bmit csináltunk vele nem működik!ibm alaplapom van milyen hangk.-át vegyek hozzá?mit érdemes?
2010. nov. 1. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:

igen hibáztál ha olyannak adtad oda kit nem ismersz

ha ismered vagy tudsz cimet tel számot szépen menj és kérd vissza :) esetleg feljelentés

2010. nov. 1. 10:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztos kiszedték? Nem lehet, hogy csak a driverek nem lettek felrakva és ezek alaplapra integrált cuccok?
2010. nov. 1. 10:19
 3/3 A kérdező kommentje:
sajnos ismerem a srácot :(..és igen kivette belőle,mert a tesója megmondta hogy ott van nála!de nem tudom bizonyítani sajnos,így nem is tudom feljelenteni:(
2010. nov. 1. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!