Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez igazi? :) (ingyen Win11)

Ez igazi? :) (ingyen Win11)

Figyelt kérdés
[link]
2024. júl. 15. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Egyrészt azért is, mert a rendszer letöltése és telepítése ingyenes, az teljes értékű az aktivált licenctől lesz. Másrészt ha a mostani rendszered már aktivált, akkor azt ingyen lehet 11-es licencre frissíteni.

(És harmadrészt: ha azt írja, hogy ingyenes, akkor ingyenes. Még kis csillag és apró betűs rész sincs ott.)

2024. júl. 15. 23:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez minden win11 kompatibilis hardveren így működik. Terelnek a 11-re.

- Ha szeretnéd, frissíts rá.

- Ha nem szeretnél, akkor kapcsold ki Bios-ban a TPM-et, mert baszogatni fog.

2024. júl. 15. 23:36
 3/9 Thunderfairy ***** válasza:
32%
A Linux az ingyen van. Legálisan. Van Win 11 kinézetű Linux disztro is.
2024. júl. 15. 23:39
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

- Ha szeretnéd, akkor a "Letöltés és telepítésre" kattints.

- Ha nem szeretnéd, akkor az "Egyenlőre a win10-nél maradok" gombra kattints.

Biosban ne kapcsolgass el semmit feleslegesen.

2024. júl. 16. 01:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#4 Első 1-2 alkalommal vicces, "de jó alkalmas a gépem win11-re". De ha kikapcsolod a TPM-et nem b@szogat. Ha valaki továbbra is 10-et szeretne használni, még bő egy évig támogatott semmi veszélye nincs.
2024. júl. 16. 07:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#5 Egyszer kell csak rákattintani a "Egyenlőre a win10-nél maradok" gombra és soha többé nem b@szogat. Ez a legegyszerűbb. 🙂
2024. júl. 16. 07:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy vissza vettek. 🤣 Engem a megjelenés után piszkált. Kikapcsoltam. Gyereket tavaly ugyan úgy zargatta, ő is kikapcsolta.

Én anno nem szerettem volna béta tesztelő lenni, a gyerek meg úgy hallotta, hogy jobb 10-en játszani (itt szerintem a sok "alkalmatlan" gépen nyűglődő miatti infók játszottak szerepet).

Azóta sok javítás jött rá, valószínűleg kifforott lett a 11,de ha valaki nem akarja használni még nem "kötelező".

Ezek miatt futtatunk két "win11 ready" gépen win10-et. 😉 De bármikor válthatunk.

2024. júl. 16. 08:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Törött vagy milyen a Win10 a gépemen. Ilyenkor is ugyanúgy lehet váltani? Mármint ez a mostani így aktiváltnak számít, ugye?
2024. júl. 16. 13:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Ilyenkor a BSA-nak kell írni névtelen levelet a címeddel hogy engedélyezzék.. 😆
2024. júl. 16. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!