Igen. Egyrészt azért is, mert a rendszer letöltése és telepítése ingyenes, az teljes értékű az aktivált licenctől lesz. Másrészt ha a mostani rendszered már aktivált, akkor azt ingyen lehet 11-es licencre frissíteni.
(És harmadrészt: ha azt írja, hogy ingyenes, akkor ingyenes. Még kis csillag és apró betűs rész sincs ott.)
Ez minden win11 kompatibilis hardveren így működik. Terelnek a 11-re.
- Ha szeretnéd, frissíts rá.
- Ha nem szeretnél, akkor kapcsold ki Bios-ban a TPM-et, mert baszogatni fog.
- Ha szeretnéd, akkor a "Letöltés és telepítésre" kattints.
- Ha nem szeretnéd, akkor az "Egyenlőre a win10-nél maradok" gombra kattints.
Biosban ne kapcsolgass el semmit feleslegesen.
Lehet, hogy vissza vettek. 🤣 Engem a megjelenés után piszkált. Kikapcsoltam. Gyereket tavaly ugyan úgy zargatta, ő is kikapcsolta.
Én anno nem szerettem volna béta tesztelő lenni, a gyerek meg úgy hallotta, hogy jobb 10-en játszani (itt szerintem a sok "alkalmatlan" gépen nyűglődő miatti infók játszottak szerepet).
Azóta sok javítás jött rá, valószínűleg kifforott lett a 11,de ha valaki nem akarja használni még nem "kötelező".
Ezek miatt futtatunk két "win11 ready" gépen win10-et. 😉 De bármikor válthatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!