Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A régebbi Computer Panoráma...

A régebbi Computer Panoráma című újságok és CD mellékleteik jók lehetnek még valamire a mai világban?

Figyelt kérdés
Valamikor 2000-2010 között volt ez az újság, azóta nem tudom, létezik-e még. Akkor érdekes volt. Nem olyan rég találtam az egyik szekrényben sok ilyet. Egyáltalán a mai világban hasznos lehet? Lehetnek a CD-ken olyan hasznos programok, amik nincsenek fent a neten és ma hasznáhatók lehetnek? Vagy bármi miatt lehet ma még hazsnos ilyen újság?

júl. 10. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A hasznos programok frissebb verziói vagy alternatívái ma is megvannak, alkalmazkodva a frissebb operációs rendszerekhez. Ami érdekes lehet, az a néhány shareware játékprogram, amikhez hasonlók manapság már nem készülnek.
júl. 10. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Az újságok fél év múlva gyujtósnak ha van kandallód.
júl. 10. 18:11
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Gyűjtőknek el lehet adni, de amíg nem ritkaság, amire nagy a kereslet, de nincs kínálat, addig nem fogsz értelmezhető összeget kapni érte.
júl. 10. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Mit retrós írom:

Az újságokat vannak, akik gyűjtik, a lemezmellékletek pedig biztonságos és megbízható forrásai régi verziós szoftvereknek, drivereknek.

Én feldobnék mindent archive.org-ra.

júl. 11. 09:30
 5/8 gentoojedi ***** válasza:

Kedves Retrós Anonim!

Ne dobja fel archive.orgra, mert leszedetik jogi úton.

Ez az újság már fent volt a retroujsag.com-on és onnan is leszedették.

júl. 11. 14:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még.

Arra gondoltam, image fájlt készítek a CD-kről (utána eladom gyűjtőnek), de lehet, ennek sincs értelme. A régi shareware játékok talán érdekesek lehetnek.

júl. 11. 23:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát 10 évfolyam 12db/év lemezeit amíg beolvasod addig megizzadsz.. Simán másolni is elég. A CD lemezek kötélre felfűzve kis helyen tárolhatók a padláson gerendáról lógatva.
júl. 11. 23:18
 8/8 A kérdező kommentje:
7. EZ jó ötlet, köszönöm! Az öninduló CD miatt gondoltam arra, hogy image fájl kéne, de talán erre nincs is szükség. Sima másolásnál még le is törölhetem, ami nem érdekel.
júl. 11. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!