Mihike2 kérdése:
Hogyan tudok megnyitni egy kapott titkositott,tömöritett fájlt,v.mappát ,miután letöltöttem?.
Figyelt kérdés
#titkositott melléklet
márc. 8. 18:53
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Ez a problémám,hogy milyen jelszót kér?
Köszönöm a tanácsot,megpróbálom.
márc. 8. 19:09
3/5 anonim válasza:
Én a titkosított fájlokhoz mindig megkapom (megírják) a titkosítás feloldásához szükséges információkat, pl. számlaszám+születési év.
4/5 anonim válasza:
Aki küldte kérdezd meg tőle a jelszót.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen,ez egy szigorúan bizalmas e-mail-ként jött. Akkor a küldött jelszóval megtudtam nézni,a küldött okmányt,azután kérték,hogy töltsem le,ezt meg is tettem de lehet,hogy nem jó helyre?
Ezután akartam kibontani,és itt kérte a jelszót,de nem a levél megnyításához kapott jelszót itt nem fogadja el.Azért lenne fontos,30 nap után már nem férek hozzá.
0
márc. 9. 12:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!