A fontoa helyekről, pl. bank, biztosító, mobil szolgáltató, igen. A közösségi médiásokat nem, mert már az előzővel sem értettem egyet és ott sértem meg, ahol bírom (ahogy maga a szolgáltató is).
2024. júl. 10. 11:15
2/7 BeefEater válasza:
Én mindig. Egy szerződés módosul, amit én korábban elfogadtam és emiatt rám nézve kötelező érvényű.
2024. júl. 10. 12:03
3/7 anonim válasza:
Érdemes, nehogy az álljon benne, hogy hozzávarrhatják a szád valaki más végbélnyílásához.
2024. júl. 10. 12:18
4/7 BeefEater válasza:
...akkor nem csak én nézek South Parkot :D
2024. júl. 10. 12:20
5/7 anonim válasza:
Részemről eleve ez az egyoldalú módosítás visszás, mert én az eredetit fogadtam el és én nem módosíthatok egyoldalúan.
2024. júl. 10. 12:26
6/7 BeefEater válasza:
#5: Pont ezért kell elolvasni. Mert ha olyan a módosítás, akkor lehetőséged van nem elfogadni az új verziót és megszüntetni a szerződést (bizonyos körülmények között akkor is, ha például van hűségidőd).
2024. júl. 10. 12:43
7/7 anonim válasza:
Csakhogy én a régi feltételekkel használnám, szívesen tovább, amikbe beleegyeztem, nem pedig új szerződést akarok elfogadni. Ez nyilván technológiailag nem mindenesetben lehetséges, viszont a másik oldalról meg nem muszáj mindent olyan szolgáltatáshoz kötni, aminek az eredetivel homlokegyenest ellentétesre változ(hat)nak a feltételei.
Ha valamit elfogadok bizonyos feltételekkel és pénzt adok ki rá azokkal a feltételekkel, aztán egyoldalúan megváltoztatják egy keretszolgáltatás feltételeit, ott ne az legyen az opcióm, hogy elfogadom az elfogadhatatlan feltételeket, vagy kizáratom maga a szolgáltatásból és elvesztem azt, ami jogosan megilet a pénzemért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!