Bárki át szokta nézni a "módosítjuk a szerződési feltételeinket" spam-eket?
Részemről eleve ez az egyoldalú módosítás visszás, mert én az eredetit fogadtam el és én nem módosíthatok egyoldalúan.
Csakhogy én a régi feltételekkel használnám, szívesen tovább, amikbe beleegyeztem, nem pedig új szerződést akarok elfogadni. Ez nyilván technológiailag nem mindenesetben lehetséges, viszont a másik oldalról meg nem muszáj mindent olyan szolgáltatáshoz kötni, aminek az eredetivel homlokegyenest ellentétesre változ(hat)nak a feltételei.
Ha valamit elfogadok bizonyos feltételekkel és pénzt adok ki rá azokkal a feltételekkel, aztán egyoldalúan megváltoztatják egy keretszolgáltatás feltételeit, ott ne az legyen az opcióm, hogy elfogadom az elfogadhatatlan feltételeket, vagy kizáratom maga a szolgáltatásból és elvesztem azt, ami jogosan megilet a pénzemért.
Gondolok itt ilyesmire:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!