Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bárki át szokta nézni a...

Bárki át szokta nézni a "módosítjuk a szerződési feltételeinket" spam-eket?

Figyelt kérdés
Én vagyok túl felelőtlen, ha szinte az összes megy azonnal a kukába? Sajnos már lassan naponta jönnek, én meg azért igyekszem küzdeni a spam ellen.

júl. 10. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
A fontoa helyekről, pl. bank, biztosító, mobil szolgáltató, igen. A közösségi médiásokat nem, mert már az előzővel sem értettem egyet és ott sértem meg, ahol bírom (ahogy maga a szolgáltató is).
júl. 10. 11:15
 2/7 BeefEater ***** válasza:
Én mindig. Egy szerződés módosul, amit én korábban elfogadtam és emiatt rám nézve kötelező érvényű.
júl. 10. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes, nehogy az álljon benne, hogy hozzávarrhatják a szád valaki más végbélnyílásához.
júl. 10. 12:18
 4/7 BeefEater ***** válasza:
...akkor nem csak én nézek South Parkot :D
júl. 10. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Részemről eleve ez az egyoldalú módosítás visszás, mert én az eredetit fogadtam el és én nem módosíthatok egyoldalúan.

júl. 10. 12:26
 6/7 BeefEater ***** válasza:
#5: Pont ezért kell elolvasni. Mert ha olyan a módosítás, akkor lehetőséged van nem elfogadni az új verziót és megszüntetni a szerződést (bizonyos körülmények között akkor is, ha például van hűségidőd).
júl. 10. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Csakhogy én a régi feltételekkel használnám, szívesen tovább, amikbe beleegyeztem, nem pedig új szerződést akarok elfogadni. Ez nyilván technológiailag nem mindenesetben lehetséges, viszont a másik oldalról meg nem muszáj mindent olyan szolgáltatáshoz kötni, aminek az eredetivel homlokegyenest ellentétesre változ(hat)nak a feltételei.

Ha valamit elfogadok bizonyos feltételekkel és pénzt adok ki rá azokkal a feltételekkel, aztán egyoldalúan megváltoztatják egy keretszolgáltatás feltételeit, ott ne az legyen az opcióm, hogy elfogadom az elfogadhatatlan feltételeket, vagy kizáratom maga a szolgáltatásból és elvesztem azt, ami jogosan megilet a pénzemért.

Gondolok itt ilyesmire:

https://www.youtube.com/watch?v=NADJBSKjlgE

https://www.youtube.com/watch?v=6bpzyz5kf_A

júl. 10. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!