Le akartam iratkozni a spam mappába érkező emailekről, erre 5x annyi jött. Miért?
Jött kb napi 4-8 spam email. Belementem mindegyikbe, leiratkoztam róluk. Erre másnap már 40-50 spam email kezdett jönni. Azóta eltelt kb 2 hét, volt olyan nap amikor kaptam 80-at is.
Nem győzöm törölni.
Mit tegyek hogy ténylegesen leredukáljam a számukat?
Gmail
Ezzel elérted, hogy a küldők tudják nem csak azt, hogy valós az e-mail címed, de használatban is van. Így annak ismerete sokkal többet ér a piacon. Alapszabály, hogy ezekre az üzenetekre nem szabad reagálni.
Ha van lehetőséged ilyen beállítására, akkor használj külső spam filtert. Vagy állíts be szabályt, hogy időnként automatikusan törölje a spam mappa tartalmát. Mást nem nagyon tudsz tenni.
"Az a baj, hogy hazudsz"
Hazudik a büdös apád f...a, az.
Kérlek olvasd tovább is. Leírtam, hogy miért tartom kamunak a történetet. A tapasztalat azt mutatja, hogy a Google a világ legjobb spamszűrője között van. Hacsak nem kifejezetten engedélyezted a spam üzeneteket, mint legal leveleket, akkor kizárt dolog, hogy félszázasával ömöljön hozzád a spam. De engedélyezni, az meg pebcak esete. Jelöld meg szépen spamnek és meglátod, hogy nem fog több beérkezni.
Ui.: Remélem, hogy most nem a SPAM mappáról beszélsz, mert akkor tényleg agyvérzést kapok már. Azzal a mappával nem kell foglalkozni, direkt a SPAM üzeneteknek van fenntartva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!