Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Le akartam iratkozni a spam...

Le akartam iratkozni a spam mappába érkező emailekről, erre 5x annyi jött. Miért?

Figyelt kérdés

Jött kb napi 4-8 spam email. Belementem mindegyikbe, leiratkoztam róluk. Erre másnap már 40-50 spam email kezdett jönni. Azóta eltelt kb 2 hét, volt olyan nap amikor kaptam 80-at is.

Nem győzöm törölni.

Mit tegyek hogy ténylegesen leredukáljam a számukat?

Gmail

jan. 25. 08:39
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Ezzel elérted, hogy a küldők tudják nem csak azt, hogy valós az e-mail címed, de használatban is van. Így annak ismerete sokkal többet ér a piacon. Alapszabály, hogy ezekre az üzenetekre nem szabad reagálni.

Ha van lehetőséged ilyen beállítására, akkor használj külső spam filtert. Vagy állíts be szabályt, hogy időnként automatikusan törölje a spam mappa tartalmát. Mást nem nagyon tudsz tenni.

jan. 25. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Az a baj, hogy hazudsz. A Google nem enged félszáz spamet beömleni. Kb. A második, harmadik levél után blokkolja vagy átirányítja a spam mappába az egészet, de általában már a legelsőt is fel szokta ismerni. Mindezt mondom úgy, hogy több száz fős cégnél használjuk a Google-t levelezésre és többször teszteltük már spamre. Szinte mindig, mindent megfogott.
jan. 25. 14:07
 3/6 A kérdező kommentje:

"Az a baj, hogy hazudsz"

Hazudik a büdös apád f...a, az.

jan. 25. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek olvasd tovább is. Leírtam, hogy miért tartom kamunak a történetet. A tapasztalat azt mutatja, hogy a Google a világ legjobb spamszűrője között van. Hacsak nem kifejezetten engedélyezted a spam üzeneteket, mint legal leveleket, akkor kizárt dolog, hogy félszázasával ömöljön hozzád a spam. De engedélyezni, az meg pebcak esete. Jelöld meg szépen spamnek és meglátod, hogy nem fog több beérkezni.

Ui.: Remélem, hogy most nem a SPAM mappáról beszélsz, mert akkor tényleg agyvérzést kapok már. Azzal a mappával nem kell foglalkozni, direkt a SPAM üzeneteknek van fenntartva!

jan. 25. 16:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad volna az egész kérdést, rájöhettél volna hogy DE, a spam mappáról beszélek.
jan. 25. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Beállítások -> Összes megtekintése -> Címkék

[link]

Esetedben az elrejtést javaslom.

jan. 25. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!