Létezhet az, hogy egy 2004-es tiff kép tartalmaz GPS exif adatokat és a hely ahová mutat a google maps-on nem létezik?
Figyelt kérdés
Még vettem egy régebbi fényképezőt de aztán nem használtam mert sürgős dolgot kellett akkor tenni. Most viszont lementettem róla a dolgokat a gépemre. Találtam pár fényképet róla, találtam egy hidasat, egy erdőset, 128x128-as felbontással, majd megnéztem a tulajdonságokat, és olyan koordináta volt benne, ahol nem volt sziget, csak víz a google maps.júl. 3. 12:36
11/15 anonim válasza:
"Nyilván a fényképezőgép JPG képet készít nem Tiff-et."
Ebben azért ne legyél ennyire biztos!
12/15 anonim válasza:
#11 A fényképezőgép leírásából idéztem. Hazudtott a gyártó?
14/15 anonim válasza:
Ez a fényképezőgép tényleg JPEG-képet készít:
"File formats
Compressed: JPEG-baseline-compliant
Movies: Quick Time"
15/15 anonim válasza:
"hogyan lehetséges egy 2004-es képtől, hogy legyen exif GPS dolga"
Úgy, hogy az EXIF egy 1995-ös találmány, azaz a kép készítésekor már 9 éve létezett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!