Megéri 17 colos laptopot venni 15 colos helyett? Jobb lesz az élmény? Megéri a felárat?
Figyelt kérdés
2024. jún. 30. 19:02
1/7 anonim válasza:
Ha nem tudod monitorra csaflakoztatni, akkor nagy előny lehet ez a pár centi plusz még. Bár a borsos felár miatt... pláne ha meg 2 fix hely között mozogsz csak, akkor legyen egy normális monitorod mindegyik helyen, és akkor fullos az élmény
2/7 anonim válasza:
Függ attól, mennyire jó a szemed. Én 17"-ost vennék, de van monitorom, így nem veszek. Ha elromlik valami 17" lesz...
Ámbátor, az árát nézve most...
3/7 anonim válasza:
Megéri, sokkal jobb a 15 colostól.
4/7 A kérdező kommentje:
Van 100 centis Tv-m De. Nem jó laptopot monitorra kötni, mert a fajed mozogna mint ringispil.
2024. jún. 30. 19:42
5/7 anonim válasza:
He? Osszecsukod a lapost, es csak monitort hasznalsz.
6/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy otthon használod főként, vagy jössz-mész vele?
Nekem 17" volt egyetem alatt, suli-koli tömegközlekedés útjaim során megbántam kicsit, hogy nem egy hordozhatóbb 15-13 colos gépet vettem.
De ha nem szeretnél monitort venni, meg fix helyen használod, akkor jobb az élmény nagyobb képernyőn.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!