Gold media cég?
Sziasztok, rendeltem a gold media cégtől egy hangfalat, viszont utána olvastam a véleményeknek és nagyon rosszakat írnak a cégről, de sajnos most a rendelés után néztem meg a véleményeket, (mert minden rendelésnél megnézem, hogy mennyire megbízható) és írtam nekik emailt, hogy mondják vissza a rendelésemet. Szerintetek ugyan úgy rossz még ez a cég, és tényleg nem érdemes innen rendelni, vagy csak esetleg személyes okok miatt írnak ilyen rosszakat?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Létező, 2022-ben létrehozott cseh cég (aminek magyar a tulajdonosa ;) ) van mögötte:
fenn vannak a Facebookon:
viszont mint sok más ilyen esetben ez a cég is általában Kínában gyártott, Aliexpressről rendelt, olcsó termékeket árul, így - pláne hogy a cég Csehországban van - a szállítás és a jótállásos ügyintézés nehezebb lesz, mint egy nevesebb termékeket árusító, készlettel (és esetleg rendes bolttal) rendelkező magyar bolt esetében.
Áh értem, köszönöm!
Nemrég visszaigazolták a rendelésem, viszont még ez előtt írtam nekik egy emailt hogy szeretném törölni. Mit tegyek, ha gondolom szándékosan figyelmen kívül hagyják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!