Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit jelent: ,,nincs elérhető...

Mit jelent: ,,nincs elérhető bejegyzés,, ?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm profiljára rálépve ezt írja ki az ismerősei alatt. Pedig szinte naponta posztol.

2024. máj. 17. 19:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyenkor érdemes megnyitni más ismerőseid profilját is.

Ha ugyanezt látod, akkor vagy

- a mobilos appal van gond. Ilyenkor érdemes megnézni például laptopról, hohy ott mit látsz.

- valami átmeneti rendszerhiba van. Ilyenkor várnod kell és betöltenek majd a profilok. Azt fogod észrevenni, hogy 1 óra múlva az 5 profilból amit megnéztél például háromnál már újra látod a tartalmat.

- tettél valamit, ami sérti a Facebook szabályzatát. Például, ha több ismerősjelölést kiküldesz. Érdemes megnézni a biztonsági beállításokvan, hogy nincs e bármilyen gyanús tevékenység, a kiküldött jelöléseket, ha van kiküldött jelölés, visszavonni, még ha te is küldted ki.

Nekem pl egyszer akkor állított be a Facebook profillátogatási korlátozást, amikor egyszer részegen kiküldtem több felkérést. :D Aztán ugyanez megjelent, amikor bejelöltem valakit, ő ignorálta a felkérésemet és 4 hétig ott maradt a kiküldöttben. Mindkét alkalommal az segített, hogy visszavontam a jelölést. Órák múlva már mindenki profilját láttam, addig meg akármelyik ismerősöm profiljára rámentem, azt láttam, amkt te.

dec. 12. 00:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha meg nem erről van szó, csakis nála látod azt, amit írsz és laptopon is ugyanez a helyzet, akkor korlátozott.

Ha rámész a másik profiljára, rákattintasz arra, hogy "ismerőslista módosítása" és ott arra, hogy "korlátozott", akkor csakis a publikus bejegyzéseidet fogja látni.

Ha Facebookon a beállításokban rákattintottál arra, hogy minden korábbi bejegyzést tegyen át publikusról csak az ismerőseid által láthatóvá, ergo nincsenek publikus bejegyzéseid, akkor pedig ugyanezt a hibaüzenetet kapja, amikor rámegy a profilodra, "nincsenek elérhető bejegyzések".

dec. 12. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!