Mit jelent: ,,nincs elérhető bejegyzés,, ?
Ilyenkor érdemes megnyitni más ismerőseid profilját is.
Ha ugyanezt látod, akkor vagy
- a mobilos appal van gond. Ilyenkor érdemes megnézni például laptopról, hohy ott mit látsz.
- valami átmeneti rendszerhiba van. Ilyenkor várnod kell és betöltenek majd a profilok. Azt fogod észrevenni, hogy 1 óra múlva az 5 profilból amit megnéztél például háromnál már újra látod a tartalmat.
- tettél valamit, ami sérti a Facebook szabályzatát. Például, ha több ismerősjelölést kiküldesz. Érdemes megnézni a biztonsági beállításokvan, hogy nincs e bármilyen gyanús tevékenység, a kiküldött jelöléseket, ha van kiküldött jelölés, visszavonni, még ha te is küldted ki.
Nekem pl egyszer akkor állított be a Facebook profillátogatási korlátozást, amikor egyszer részegen kiküldtem több felkérést. :D Aztán ugyanez megjelent, amikor bejelöltem valakit, ő ignorálta a felkérésemet és 4 hétig ott maradt a kiküldöttben. Mindkét alkalommal az segített, hogy visszavontam a jelölést. Órák múlva már mindenki profilját láttam, addig meg akármelyik ismerősöm profiljára rámentem, azt láttam, amkt te.
Ha meg nem erről van szó, csakis nála látod azt, amit írsz és laptopon is ugyanez a helyzet, akkor korlátozott.
Ha rámész a másik profiljára, rákattintasz arra, hogy "ismerőslista módosítása" és ott arra, hogy "korlátozott", akkor csakis a publikus bejegyzéseidet fogja látni.
Ha Facebookon a beállításokban rákattintottál arra, hogy minden korábbi bejegyzést tegyen át publikusról csak az ismerőseid által láthatóvá, ergo nincsenek publikus bejegyzéseid, akkor pedig ugyanezt a hibaüzenetet kapja, amikor rámegy a profilodra, "nincsenek elérhető bejegyzések".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!