Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HSP Ernőről semmi hír manapság?

HSP Ernőről semmi hír manapság?

Figyelt kérdés
Pár hete törölte ismét a Youtube csatornáját. Ami furcsa, hogy azon a bizonyos trash csatornán sincs semmi hír róla azóta. Talán valamilyen egyezség lett köztük?

jún. 25. 23:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ha neked van működő verziód, akkor lehet megoszthatnád azt az ernő fórumosokkal
júl. 12. 12:54
 12/23 A kérdező kommentje:
#11 Ez se működik rendesen mióta a szervere nem megy. Csak trükközéssel lehet elindítani. Két fájlt meg kell előtte nyitni oldebparam.exe és red_ingniton.exe a nevük. Én csak így tudom elindítani, de pár menüpont így se működik pl. a reklámvédelem. Normál program indításnál azt írja, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez.
júl. 12. 20:17
 13/23 anonim ***** válasza:

na várj csak... 2021-ben vetted?

kaptál számlát?

júl. 12. 21:19
 14/23 A kérdező kommentje:
#13 Igen, kaptam e-számlát.
júl. 12. 21:46
 15/23 A kérdező kommentje:
Én nem értek a programozáshoz amúgy, de a meglévő verziók alapján valaki nem tudná folytatni ezt a projektet? Mert azért vannak benne jó öltetek szerintem pl. a reklámvédelem, mert tényleg egy csomó káros oldalt letílt. Mert Ernőnek úgy vettem ki a szavaiból, hogy esze ágában sincs nyilvános új verziót kiadni és ez már nem hiszem, hogy változik. Vagy ehhez kellene a forráskód is?
júl. 12. 22:05
 16/23 SIDLER22 ***** válasza:
100%

Reklámvédelemre sokkal effektívebb ha a böngészőbe telepítesz AdBlockert. Használj Firefox-ot és abban uBlock Origint. Ha ez így nem tetszik, még mindig vannak reklám blokkoló DNS szerverek mint például a NextDNS [link]

Mondom, hogy van mindenre alternatíva. Nem ő találta fel a spanyol viaszt.

júl. 13. 06:35
 17/23 A kérdező kommentje:

Amúgy nagyon bizalmatlan volt Ernő az adásvételkor. Ragaszkodott volna valamilyen identifikációhoz adásvétel előtt (személyi, lakcím kártya, telefonszám,stb) De én ebbe nem mentem bele. végül pár nap habozás után úgy döntött, hogy mehet az üzlet. Azt még megjegyezném, hogy az egyedi PIN kód amit adott a szoftveréhez rossz volt, nem fogadta el a program. Írtam neki emailt, hogy rossz a kód, erre küldött rögtön egy másikat, de az szintén rossz volt.

Erre azt írta, hogy majd csak úgy fogja tudni beaktiválni a programot, ha Teamviewer-en keresztül hozzáférté biztosítok a gépemhez. Hát, ezt én nem kértem mert erről nem is volt eleinte szó, így nem lett működő kódom a megvett programomhoz, de igazából mindegy is volt, mert pár hónapra rá úgy is lelőtte a kiszolgáló szervert.

júl. 13. 13:19
 18/23 anonim ***** válasza:
A számlát el tudnád küldeni privátban? A te neved meg adataid nyugodtan takard ki, csak a számla kiállítója érdekelne. Elég erős a gyanú, hogy ernőke csalást követett el, mivel a nyilvános cégadatbázisok szerint sosem volt cége.
júl. 14. 16:31
 19/23 anonim ***** válasza:

Miért tűnik el minden HSP ügyfél, amikor a számláról van kérdezve?

Trollkodás történhetett.

júl. 16. 22:45
 20/23 A kérdező kommentje:
Számlát nem adok ki, bocs.
júl. 17. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!