HSP Ernőről semmi hír manapság?
na várj csak... 2021-ben vetted?
kaptál számlát?
Reklámvédelemre sokkal effektívebb ha a böngészőbe telepítesz AdBlockert. Használj Firefox-ot és abban uBlock Origint. Ha ez így nem tetszik, még mindig vannak reklám blokkoló DNS szerverek mint például a NextDNS [link]
Mondom, hogy van mindenre alternatíva. Nem ő találta fel a spanyol viaszt.
Amúgy nagyon bizalmatlan volt Ernő az adásvételkor. Ragaszkodott volna valamilyen identifikációhoz adásvétel előtt (személyi, lakcím kártya, telefonszám,stb) De én ebbe nem mentem bele. végül pár nap habozás után úgy döntött, hogy mehet az üzlet. Azt még megjegyezném, hogy az egyedi PIN kód amit adott a szoftveréhez rossz volt, nem fogadta el a program. Írtam neki emailt, hogy rossz a kód, erre küldött rögtön egy másikat, de az szintén rossz volt.
Erre azt írta, hogy majd csak úgy fogja tudni beaktiválni a programot, ha Teamviewer-en keresztül hozzáférté biztosítok a gépemhez. Hát, ezt én nem kértem mert erről nem is volt eleinte szó, így nem lett működő kódom a megvett programomhoz, de igazából mindegy is volt, mert pár hónapra rá úgy is lelőtte a kiszolgáló szervert.
Miért tűnik el minden HSP ügyfél, amikor a számláról van kérdezve?
Trollkodás történhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!