Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HSP Ernőről semmi hír manapság?

HSP Ernőről semmi hír manapság?

Figyelt kérdés
Pár hete törölte ismét a Youtube csatornáját. Ami furcsa, hogy azon a bizonyos trash csatornán sincs semmi hír róla azóta. Talán valamilyen egyezség lett köztük?

jún. 25. 23:10
1 2 3
 1/23 SIDLER22 ***** válasza:
100%

Egyezségre én nem gyanakodnék. Nagyon ritka, hogy egy ilyen oldal üzemeltetői besz@rjanak ilyen kis senkiktől. (Bár Hájasbrénél ez egyszer a "kínzó" fórumon már pont előfordult).

Szerintem inkább valamiféle bajba keveredhetett. Andi rászólt, hogy fejezze be a hülyeségeit vagy valami komolyabb hatósági ügye lett a gyerek után... Nem tudni. A fórumon azt írják, hogy majd lesznek hírek róla, de aztán ki tudja. FanMadeMaker Marci is csak úgy eltűnt a YouTube-ról aztán azóta csak ködös legendákat hallani róla, hogy mi történt meg mi lehet vele, de igazából a mai napig nem tudni semmi biztosat. Csak megy a találgatás.

jún. 26. 21:45
 2/23 anonim ***** válasza:

Intézve lettek bizonyos ügyei és olyan dolgokat is elárult, hogy a gyámügynél van ismerőse és azért nem lett rendesen kivizsgálva az ügye.

Szerinted ezek után mit tesznek Ernővel és az ismerősével?

jún. 28. 11:13
 3/23 anonim ***** válasza:
Semmi különös nincs, mindig ezt csinálja a kókánymester. Csatorna létrehozás, balf@szkodás, csatorna törlés, repeat. Majd lesz új mókolda csatorna nem sokára.
júl. 11. 08:57
 4/23 anonim ***** válasza:

Anyagilag a padlóra került kb. 1 hónapja.

Bizalmas forrásokból tudom.

júl. 11. 13:17
 5/23 anonim ***** válasza:
Még ha ez igaz is, Heiner papa majd kisegíti (ahogy mindig).
júl. 11. 13:36
 6/23 A kérdező kommentje:
Úgy tudom a Foxcomm 4-en dolgozott. Most akkor az a projekt is veszélybe került?
júl. 11. 16:08
 7/23 SIDLER22 ***** válasza:
100%

Az soha nem volt valós kilátásba szerintem. Amúgy is nagy csinnadrattával volt bejelentve, hogy nem lesz nyilvános. Tehát kvázi egy olyan program fejlesztéséről magyarázott nekünk amit ki se fog rakni sehova.

Nem tudom akkor mit csinál vele. Rárakja a sajátja meg Andi gépére azt örül a fejének?

júl. 11. 16:49
 8/23 A kérdező kommentje:
#7 A Red3 nekem gyáriban van meg. Megvettem még 2021-ben. Érdekesség, hogy 1GB-al nagyobb a mérete a kiszivárgott RC2-höz képest. Illetve vannak nagyon minimális különbségek a Red 3 menüben is pl. egy két menüpont hiányzik az RC2-es verzióból, de elhanyagolhatóak. Azóta se jöttem még rá mi lehet ami plusz 1 gigát foglal benne. Az RC2-es iso mérete 5,87 GB, az véglegesé pedig 6,67 GB. Ezt csak érdekesség képpen jegyeztem meg.
júl. 11. 17:18
 9/23 SIDLER22 ***** válasza:

És megkérdezhetem, hogy van-e benne valamilyen használható funkció? Mert amennyit eddig láttam ezekről az kb az, hogy skinelni tudod a Windows-t meg exe-ket automatikusan elindítgat. Windows skinelést 1 millióból jó ha egy ember akar. Annak az 1-nek meg rendelkezésre áll egy csomó másik alternatíva.

Szóval van a parasztvakításon kívül bármi értelmes funkció benne?

júl. 11. 19:40
 10/23 A kérdező kommentje:

#9 Ha az rc2-es verziót ismered, akkor ahhoz képest lényegi plusz fuznkció gyakorlatilag nincs benne.:) Talán még az extrák menüt emelném ki amiben volt pl. HSP Rádió amit az az idő bácsi kezelt, aki Ernőt furikázta Budapesten ha jól emlékszem volt is erről videó. Meg még olyan apróságok pl. egy gomb, amivel az Windows explorer-t újra lehet indítani, csak afféle shortcut-ok leginkább. Persze, hogy melyik mennyire hasznos abba nem mennék bele, mert az szerintem relatív. Nekem néhány dologban segített.

Tettem fel a menüről képeket:

[link]

[link]

júl. 11. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!