Milyen Macbook-ot vegyek inkább?
Nagyon szemezek velük, de nem tudom hogy jó döntés lenne-e. Leginkább programozásra, weboldal készítésre, videóvágásra/videószerkesztésre és tartalomgyártásra szeretném használni. Mit gondoltok? És ha már vennék akkor szerintetek melyik specifikációval vegyem meg? Illetve hogy nagyon kell a 16gb azokhoz amiket én szeretnék?
Inkább M1 16GB
M2 8Gb
Vagy M3 8GB?
Kizárólag top 100-ben lévő multinál dolgoztam. Nulla kezemen meg tudom számolni, hogy hányan fejlesztettek mac-en, mert senki.
Reménykedtem, hogy ilyen érvelési hibát fejlesztőktől nem látok majd, de láthatóan a magyar piac minősége elég kérdéses.
"A macbook nagyon sok szempontból korlátozza a felhasználóit"
Ezt minden Mac-es kérdéshez beírod, de még nem láttam érdemi indoklást... Kapunk valaha? Kapunk?
Világos.
De olyan jó csuklóztatni :D
"Ezt minden Mac-es kérdéshez beírod, de még nem láttam érdemi indoklást... Kapunk valaha? Kapunk?"
Már az előző kérdéshez is leírtam.
Az kaptam válaszként, hogy a mac-et a fejlesztők 90%-a használja, amiből azt állítottátok, hogy 120% egyébként is indiai.
Így nehéz vitatkozni, mivel az indoklásommal nem kezdtetek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!