Véleményt kérhetek az alábbi hardverekről ?? Mibe kéne nagyobbat fejleszteni, mi használható ??
-gigabyte b450m d3sh v2
-corsair 16gb 3200mhz
-ryzen 5 3400g
-gtx 1650 super
-corsair vs 450w
Célom az hogy 1080p 60hz legalább high legyen a játékok nagy része meg elinduljon legalább maga a játékok nagy része 60fps-el😅 nem célom 144hz mivel csak 1080p 60hz a monitorom ami számomra tökéletes, híbe-hóba játszani.
Itt a táp a limitáló tényező, egy alsó kategóriás 450W-os tápra ma már nem lehet építeni, ez a konfig, ami neked van, gyakorlatilag kis is maxolta a lehetőségeket.
Első körben tápot kellene fejleszteni, utána videokártyából mehet bele egy RX 7600 vagy RX 7700XT, prociból pedig valami 5. generációs Ryzen (de előtte nézz rá, hogy az alaplapod támogatja-e a Zen 3-as architektúrát).
Első találat a Gigabyte weboldalán:
"Supports AMD Ryzen™ 5000 series / Ryzen™ 5000 G-Series/ 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ 1st Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors"
Szóval igen, támogatja a Zen 3-as procikat is.
A táp eléggé belépő kategória, de a jelenlegi konfigodhoz szerintem elég. Én azért nem bíznám rá a gépemet. Egy gép építésénél sokmindenen lehet spórolni, de a tápon semmiképpen nem érdemes, mert nagyon könnyen magával tudja rántani az egész rendszert.
Újat én se tudok akkor már mondani...
Bios frissítés után egy
ryzen 5600
Videokártyának egy 6600XT-4060 környéke
Táp elég régi már, és nem épp jó hírű, így azt mindenképp bele kellene kalkulálni. ~550-650W B12
Ram lehetne esetleg még több...
Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!