A laptopokban lévő rtx 4050 videókártya melyik pc-s
kártyával van kb egy szinten?
Figyelt kérdés
2024. jún. 17. 22:30
1/9 anonim válasza:
Mivel a 4050 megegyezik a 3060-al, így tesztek alapján körülbelül a 2060 super asztalival egyenlő.
2024. jún. 18. 00:40
2/9 anonim válasza:
Laptopokban nincs videó-kártya, csak grafikus chip.
2024. jún. 18. 01:31
3/9 anonim válasza:
Pontosabban természetesen van videókártya, az alaplapra integrálva, ezt egészíti ki a grafikus chip, úgy értettem a 2. válaszban, hogy külön plusz videokártya nincs benne, csak az alaplapi.
2024. jún. 18. 01:38
4/9 anonim válasza:
#2-#3
- "Laptopokban nincs videó-kártya, csak grafikus chip."
- "...külön plusz videokártya nincs benne..."
Vannak olyan laptopok is amelyikben vannak videokártyák és nem integrálva vannak hanem dedikálva.
- pl. - ASUS TUF Gaming - dedikált RTX 4060 videokártyával.
4. Minden laptop dedikált, amelyik nem integrált, tehát amelyikben nem a processzorban lévő igpu adja a képet, hanem egy mobile gpu, az a dedikált. Könyörgöm 2024 van..
2024. jún. 18. 06:05
6/9 anonim válasza:
Te is nagyon hülyeséget írkálsz. Csak a processzorba vannak integrált videokártyák.
De vannak erősebb grafikus kártyával ellátott laptopok is amikben a prociba integráltan felül még van dedikált videokártya is.
-pl. ebben csak a prociba van integráva videokártya.
Amelyik laptopban van dedikált videokártya is, a processzorba integrált mellet, belehet állítani azt is, hogy melyiket használja.
Alapbeállításnál először a processzorba integráltat használja és csak akkor használja az erősebb dedikáltat ha a prociba integrált kevés.
2024. jún. 18. 07:10
9/9 anonim válasza:
Utánnam lévők, kérem járjátok már újra az általánost, hogy értelmezni tudjatok legalább, ha már az írás valamennyire megy. Ezt mondtam én is, hogy amelyik nem integrált, tehát amelyikbe nem a cpu igpu-ja adja a kpet, hanem a mobil gpu, az dedikált.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!