Egy hónapja vettem egy laptopot, amelyen már rajta volt a WIN11, mégis most kaptam emailben egy licencekulcsot, mikor kell?
Figyelt kérdés
Minden rendben van a windowssal, fut rajta az oprendszer, de akkor miért küldtek email-ben licenszkulcsot az aktiváláshoz? Később fog kelleni?jún. 17. 09:29
2/8 A kérdező kommentje:
az üzlet maga, ahonnan elhoztam személyesen
jún. 17. 09:44
3/8 anonim válasza:
Ha nincs még aktiválva a windowsod akkor be kell írni az aktiválásnál abba a rublikába..
4/8 anonim válasza:
Alap windows reg. nélkül egy darabig működik, aztán kiírja "nem aktivált".
Ezért küldték..., az 1 hónap furcsa, sőt papíron amikor vetted, rajta kéne lenni, de lehet le vagyok maradva, mostanában nem vettem. Mi van a számlán?
>>>Amúgy cmd-be beírod: " slmgr -xpr ", akkor felugrik egy ablak, mit ír ki, tartósan aktivált?
5/8 A kérdező kommentje:
windows professional, -- a számítógép tartósan aktiválva
jún. 18. 09:29
6/8 anonim válasza:
Ha már aktiválva van akkor nem kell beírnod.
Tedd el a kódot jól jöhet az még máskor..
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
jún. 18. 09:45
8/8 anonim válasza:
Még annyit.
cmd-be: " Slmgr /dli " >>> OEM vagy Retail a rendszered?
Retail MS fiókkal átvihető másik gépre később. OEM, az csak a gépedhez kötődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!