Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy ESP32-S3 arduino eszközre...

Egy ESP32-S3 arduino eszközre szeretnék egy olyan megoldást, amivel weblapot lehet megnézni. Hogy lehet ezt megoldani?

Figyelt kérdés

Vettem egy ESP32-S3 arduino eszközt:

[link]

Alapesetben viszont csak egy kínai feliratú órát adott és mivel át lehet programozni, megpróbáltam. Azóta viszont totál sötét a képernyője és semmit sem csinál. Nem tudom mi lehet a baj.

Letöltöttem az arduino alkalmazást win10-re, és végigcsináltam a leírásban szereplő konfigurálást, majd letöltöttem egy mintaprogramot, de nem fut. (A soros monitor és plotter sem jelenít meg semmit az eszközön.)

Annyit szeretnék, hogy bekapcsolás után nyisson meg egy böngészőt, vagy egy általam megadott weblapot (az egyik vásárló amit felrakott képet, az valami hasonló lehet, azt szerettem volna én is).

Habár most már annak is örülnék, ha ismét látnék valamit a képernyőn.

Tudna nekem ebben valaki segíteni?

jún. 1. 15:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!