Leöntöttem a laptopot 2 dl vízzel, és aztán ki is kapcsolt, mennyi ideig várjak?
Figyelt kérdés
a billentyűzeten terült szét, de a lyukasztott területre is folyt, gyorsan letöröltem, majd kiraktam levegőre száradni. Egyszer próbáltam hosszan megnyomni a bekapcsolot, de arra nem reagált. Leöntés előtt akksiról ment, kihuzott állapotban használtam. HPmáj. 30. 09:28
1/5 anonim válasza:
Aksit egyből ki kell venni. Majd igazából az egész gépet nem ártana szétszerelni, hogy minél kevesebb helyre jusson folyadék.
Legalább 72 órát várnék vele, de valószínűleg kuka.
2/5 anonim válasza:
Ez megdöglött. Bekapcsolt/feszültség alatt lévő eszközbe vizet öntöttél, zárlatos lett minden mindennel. Ezen nem segít az, hogy kiszárad.
3/5 anonim válasza:
Ha kikapcsolt magától, akkor valszeg károsodott.
Annó nekem a párom öntötte le véletlenül kólával a munka laptopomat. Ki is nyúvadt.
Melóhelyen az elektros srác kicserélt benne egy kiégett diódát és utána még évekig használtam gond nélkül.
5/5 A kérdező kommentje:
hozta is, legalább vettem egy új laptopot :D
jún. 6. 20:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!