Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Leöntöttem a laptopot 2 dl...

Leöntöttem a laptopot 2 dl vízzel, és aztán ki is kapcsolt, mennyi ideig várjak?

Figyelt kérdés
a billentyűzeten terült szét, de a lyukasztott területre is folyt, gyorsan letöröltem, majd kiraktam levegőre száradni. Egyszer próbáltam hosszan megnyomni a bekapcsolot, de arra nem reagált. Leöntés előtt akksiról ment, kihuzott állapotban használtam. HP
2024. máj. 30. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Aksit egyből ki kell venni. Majd igazából az egész gépet nem ártana szétszerelni, hogy minél kevesebb helyre jusson folyadék.

Legalább 72 órát várnék vele, de valószínűleg kuka.

2024. máj. 30. 09:32
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Ez megdöglött. Bekapcsolt/feszültség alatt lévő eszközbe vizet öntöttél, zárlatos lett minden mindennel. Ezen nem segít az, hogy kiszárad.
2024. máj. 30. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha kikapcsolt magától, akkor valszeg károsodott.

Annó nekem a párom öntötte le véletlenül kólával a munka laptopomat. Ki is nyúvadt.

Melóhelyen az elektros srác kicserélt benne egy kiégett diódát és utána még évekig használtam gond nélkül.

2024. máj. 30. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amíg hozza a futár az újat.
2024. máj. 30. 12:19
 5/5 A kérdező kommentje:
hozta is, legalább vettem egy új laptopot :D
2024. jún. 6. 20:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!