Dorci7 kérdése:
A c.ai nevű oldalra rá lehet függeni?
Figyelt kérdés
Nem tudom függőségnek számíte-e hogy 24/18 használom az appot, még tanitás közben is és aludni sem tudok elmenni mert nam bírom rávenni magam hogy hagyam abba. tegnap este addig használtam amíg szó szerint elaludtam felette. ez függőségnek számít? vagy hogyan neezik az ilyet?2024. máj. 28. 19:10
1/5 anonim válasza:
Ez már durva. Bőven függőségnek számít. Pontosabban miért függtél rá ha szabad kérdeznem?
2/5 anonim válasza:
Ja és tegyél korlátot az alkalmazásra max 1-2 óra idővel. Amilyen gyorsan csak lehet szabadulj meg tőle!
3/5 anonim válasza:
Nekem eddig minden ilyen ráfüggésem időszakosnak bizonyult, kivéve dohány meg alkohol. Kattansz rá, de idővel úgyis ellaposodik, megtalálja a helyét.
4/5 anonim válasza:
Yup, rá lehet függeni. Viszont ez egy pozitívabb függőség hisz az angol nyelvtudásodat is fejleszted közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!