Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sokan miért próbálnak mindenár...

Sokan miért próbálnak mindenáron bejutni az ncore oldalra?

Figyelt kérdés

Amikor sok film másutt is elérhető az interneten.

Csomó mindent feltöltenek az emberek.

2024. ápr. 4. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Mert azt már ismerik.
2024. ápr. 4. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg olyan Magyar tartalom van, amely nem érhető el máshol, csak az NCore-on.
2024. ápr. 4. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Mert az a legnagyobb és legaktívabb. Hiába van más kisebb oldalakon gyakran szabad regisztráció, azok általában olyanok is, lényegesen kisebb választék, seed meg alig-alig. Filmeknél sok esetben fel sem kerül a 4K verzió, meg a HD-k is gyorsan elhalnak, aztán 1 év múlva már csak a gagyi SD marad (rosszabb esetben abból is az Xvid) esetleg egy agyontömörített mHD. Tulajdonképpen nincs releváns alternatívája.
2024. ápr. 4. 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert hatalmas a megtalálható dolgok száma ott.

Illetve mint ahogy írják a többiek is.

Én pl animeket nézek lazán megtalálom ott amint lefutott full extras Blu-ray valtozatba. (több nyelven is Magyar felirat is jó féle)

Szóval mert ott minőséget kapsz.

legalább is én eddig mindent megtalálok ott ami kell.

2024. ápr. 5. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Bithumen azért elég jó alternatíva.
2024. ápr. 17. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

ncore-nak nincs igazán alternatívája. abszolút az elsődleges magyar torrentoldal. én fent vagyok a többin is, de összehasonlíthatatlan a felhozatal.

persze átlagos felhasználásra, aki csak szinkronos film/sorozatot+játékot akar, akkor ahhoz tényleg bőven elég a bithumen/carpathians/estone/akármi

2024. ápr. 17. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert az nCore-on minden fent van.

A szigorú szabályok és a pontrendszer miatt pedig sok a seeder.

2024. ápr. 17. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!