Miért nem játszik le a gépem semmilyen videót?
Az a problémám, hogy a gépen semmiféle videót nem játszik le, semmilyen programban sem. (Media player, BS Player...) De zenéket, hangfájlokat lejátszik. Mi lehet a gond?
A segítségeket előre is köszönöm!
Szerintem bátran tedd fel az ffdshow-t, segíteni fog. Ismerős a fekete képernyő. Ha esetleg mégsem vinné, vannak olyan lejátszók, amik kodek nélkül működnek...un saját beépített kodekkel, amit csak ez a program használ.
Van egy sereg..Vlc...MediaPlayerClassic...KmPlayer...GOM.
Én az utolsót használom, de bevallom csak azért mert szép a kinézete:)...Ezen az oldalon letöltheted+magyar nyelvi fájl. [link]
De szerintem menni fog ffdsow-val.
nekemis volt ilyen,szerintem azért,mert a géped tele van vírussal vagy egyéb sok programal.
szerintem telepítsdd újra:)
Feltelepítettem az ffdshowt, de azzal sem jó...
De MediaPlayerClassic-kal már tökéletes, csak még az lenne a probléma, hogy tudtok olyan lejátszót, amiben lejátszató a felirat is? (És beépített kodeke van persze)
A segítségeket köszönöm! ;)
Ha egy mappában van, és telejesen egyforma a neve a avi.nak és srt-nek kellene mennie. Ha nem, akkor Nézet/Beállítások/Kimenet..és ott WMR9(renderless), vagy WMR7(renderless) és megjelenik a felirat. Amúgy ilyen belső kodekes lejátszó még pl a KmPlayer,és GOM.
Én a GOM-ot használom "g"betünél>>> [link]
Furcsa, hogy nem segített az ffdshow...nincs túl sok ez-az telepítve, vagy volt fönt egy kodekcsomag amit leszedtél, de így utólag bezavarnak a mardványai...
Általában önmagában elég az ffdshow, mint kodekcsomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!