Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » MSI A320M GAMING PRO Nincs kép?!

MSI A320M GAMING PRO Nincs kép?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Használtan vettem az alaplapot és hozzá egy ryzen 3 3200g processzort! Miután össze raktam és bekapcsoltam a gépet elindult rendesen viszont képet nem ad, sem az alaplapi HDMI csatlakozón keresztül sem a videókártya kimenetén! Viszont az alaplapon van debug led és a cpu világít! Úgy tudom hogy ez a lap támogatja a ryzen 3 3200g-t Ráadásul akitől a lapot vettem mondta hogy frissítette a legujabb biosra! Arra gondolok hogy vagy hibás processzort adtak el nekem, vagy nem tudom hogy okozhat e ilyen problémát az, hogy az alaplapi tápcsatlakozó 8 pines! Viszont a tápegységemen csak 4 pines a csatlakozó! Ha jól tudom ez a csatlakozó pont a processzor tápellátásáért felel ?! Van valakinek valami tippje?

előre is köszi a válaszokat

#kép #Ryzen 3 3200g #MSI A320M GAMING PRO
2024. máj. 15. 10:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát akkor tényleg nem értem mi lehet a baj? vagy az alaplap hibás vagy a processzor, de ahhoz hogy kiderítsem kéne egy másik AM4-es alaplap! Az a baj hogy nincs senki akitől tudnék kérni külcsönbe így most nem tudom hogy alaplapból kéne másikat vennem vagy processzorból? Még a 4 pines táp csatlakozóra is gyanakodtam, de elvileg az nem lehet a hiba oka mert már régebben is használtam olyan alaplapot amin 8 pines csatlakozó volt és a tápegység 4 pines! De lehet hogy a ryzen processzoroknak kell a 8 pin?
2024. máj. 16. 08:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Legfeljebb még a monitor kábelt nézd meg nem-e az a hibás.
2024. máj. 16. 09:34
 13/18 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam egy másik processzorral és ugyan az! szóval az alaplap hibás. Akitől vettem azt mondja hogy nála működött! Olvastam egy fórumon hogy valaki biost frissített és utána napokig semmi gond nem volt! És pár nap múlva ugyan ezt a hibát produkálta! Neki szerencséje volt mert ennél újabb lap és azt már lehet képernyő nélkül frissíteni és utána újra működött neki
2024. máj. 16. 13:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Azon a lapon nincs "BIOS FlashBack" és nem lehet a gép bekapcsolása nélkül BIOS-t frissíteni.

Ha lenne rajta akkor vissza lehetne tenni rá egy másik nem Beta BIOS-t. Amelyik lapon van "BIOS FlashBack" azon még processzor nélkül is lehet BIOS-t frissíteni.

[link]

Nekem is olyan lapom van amelyiken van BIOS FlashBack.

[link]

2024. máj. 16. 13:53
 15/18 A kérdező kommentje:
Mindegy vissza küldöm a lapot és ha addig még meg lesz akkor van 2 alaplap amit amit árulnak és nem is drága az egyik egy B450 Aorus Pro vagy egy MSI B450M-A PRO MAX, Az MSI-re még 3év gari is van! Igazából nem tudom melyik lap lenne jobb? Ahogy utána olvasgattam az MSI-vel elég sok probléma szokott lenni!
2024. máj. 16. 14:26
 16/18 A kérdező kommentje:

Amúgy pont ugyan ez a hibajelenség van az én lapommal is!

https://www.youtube.com/watch?v=PG2H2bUzJck

2024. máj. 16. 14:28
 17/18 anonim ***** válasza:
A memóriákat is megnézted egyesével másik slotba tenni?
2024. máj. 16. 14:32
 18/18 A kérdező kommentje:
Próbáltam a ramot másik foglalatba de nem változott semmi! És az alaplap a cpu-ra panaszkodik úgy mint a videón amit küldtem
2024. máj. 16. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!