MSI A320M GAMING PRO Nincs kép?!
Sziasztok!
Használtan vettem az alaplapot és hozzá egy ryzen 3 3200g processzort! Miután össze raktam és bekapcsoltam a gépet elindult rendesen viszont képet nem ad, sem az alaplapi HDMI csatlakozón keresztül sem a videókártya kimenetén! Viszont az alaplapon van debug led és a cpu világít! Úgy tudom hogy ez a lap támogatja a ryzen 3 3200g-t Ráadásul akitől a lapot vettem mondta hogy frissítette a legujabb biosra! Arra gondolok hogy vagy hibás processzort adtak el nekem, vagy nem tudom hogy okozhat e ilyen problémát az, hogy az alaplapi tápcsatlakozó 8 pines! Viszont a tápegységemen csak 4 pines a csatlakozó! Ha jól tudom ez a csatlakozó pont a processzor tápellátásáért felel ?! Van valakinek valami tippje?
előre is köszi a válaszokat
Azon a lapon nincs "BIOS FlashBack" és nem lehet a gép bekapcsolása nélkül BIOS-t frissíteni.
Ha lenne rajta akkor vissza lehetne tenni rá egy másik nem Beta BIOS-t. Amelyik lapon van "BIOS FlashBack" azon még processzor nélkül is lehet BIOS-t frissíteni.
Nekem is olyan lapom van amelyiken van BIOS FlashBack.
Amúgy pont ugyan ez a hibajelenség van az én lapommal is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!