Miért nem csatlakozik fel a wifi-re?
Több mint 10 éves tabletem pár éve nem használtam.
Próbáltam felmenni a wifi-re, de csak teker a hitelesítésnél. Lehet, hogy közben volt router csere.
Ellenőríztem az adatokat, jelszót, stb. -írja ki a beütött jelszót. Csak a hitelesítésig jut el.
Telefonomról a hot spotra simán felmegy.
Lehetséges esdtleg, hogy csak adott szabványokat tud a wifis routered és ezért nem tud rámenni.
Ha pontos típust leírod: tabletedről és routeredről akkor egyszerübb lenne megválaszolni.
A gépről csak annyi van:
Gyártó? -gondolom kínai, Szingapurban vettem.
Model: MID-8000
Android verzió: 4.0.4
SAGEMCOM TELEKOM router.
A legjobb ha megnézed a beállításokat:
megnézed a wifi beállításokat pl.
Wifi mód: 802.11 b/g/n
Mondjuk a helyén. De ha rákattintasz akkor több minden közül választhatsz attól függ, hogy milyen eszközöd van és mi az alapértelmezett beállítás.
ha 802.11 b/g/n van beállítva a helyén akkor elvileg jónak kellene lennie. Esetleg megpróbálbatod másikra rakni.
Ezeket jelentik a betük:
Nem enged be a beállításokba.
Ezt írja ki:
Az Ön kapcsolata nem privát
A támadók megpróbálhatják ellopni a(z) 192.168.0.1 webhelyen lévő adatait (például jelszavait, üzeneteit és hitelkártyaadatait). További információ.
NET::ERR_CERT_INVALID
Ott simán csak arra kell nyomni, hogy speciális és ott hogy tovább az oldalra.
Azért írja, hogy nem privát a kapcsolatod, mert nincs érthetően a routeren aláírt tanusítvány és nem HTTPS kapcsolaton meg. Ez így szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!