Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Próbálok belépni az ügyfélkapu...

Próbálok belépni az ügyfélkapumba, de ezt írja ki. Mi lehet a baj, hogy tudom megoldani?

Figyelt kérdés

Léptem már be sokszor, erről a gépről is. Nem változtattam semmit a beállításokon.

"SIKERTELEN BEJELENTKEZÉS!

KÉRJÜK, TÖRÖLJE A BÖNGÉSZŐBEN ELTÁROLT SÜTIKET A CTRL+SHIFT+DELETE GOMBOK EGYÜTTES MEGNYOMÁSÁRA MEGJELENŐ BEÁLLÍTÁSI ABLAKBAN. A TÖRLENDŐ IDŐTARTOMÁNYRA VONATKOZÓAN VÁLASSZA A "MINDEN" VAGY "MINDENKORI" BEÁLLÍTÁST."

MacBookom van, Safarin próbáltam megnyitni. Nyomtam a szövegben írt gombokat, de semmi sem történt. A keresősáv mellett van egy beállítás gomb, azt megnyomtam, de ott semmi ilyen nincs, amit át lehetne állítani.

2024. ápr. 9. 08:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 Jogos, ott a pont!
2024. ápr. 9. 13:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Én ezt próbálom majd ki chrome alatt.

chrome-ban szerintem böngésző sorba ez:

chrome://settings/cookies

majd

A cookie-k mindig törlődjenek az ablakok bezárásakor -> hozzáadás gomb

és itt az ügyfélkapus oldal.

2024. ápr. 9. 13:28
 13/15 anonim ***** válasza:

12/

Nincs ilyen gomb.

2024. ápr. 9. 13:46
 14/15 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=qD0GvG5pycM

Ez volt a video, ami alapján megtaláltam, viszont lehet már nem ott van.

2024. ápr. 9. 13:51
 15/15 anonim ***** válasza:

14/

Leget hogy a 83-as verzióban volt ilyen, de én már a 123-as chromot használom és ott nincs ilyen (vagy nem ott van).

2024. ápr. 9. 14:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!