Hogyan tudnam a szamitogepen levo hangokat, pl ha lejatszok egy zenet vagy pl msn hangjat, szolval a szamitogep hangjat bearkni a mikrofon helyere tenni?
Figyelt kérdés
egyszerubben: ha en pl chatroulette hez nem azt akarom hogy a mikrofon haljak, hanem azt amit a szamitogep ad le hangot. bocsi hogy bonyolult voltam:D kosznom nagyon ha valaki tud segiteni.2010. okt. 26. 19:26
1/3 kiss1999 válasza:
ha azt akarod h a hangfal is szóljon:
a hangkártya kimenetére (ahova a hangfal menne) teszel egy elosztót és az egyik jack aljzatba(az elosztón) bedugod a hangfalat. a másikba pedig egy ilyen kábelt : jack csati-vezeték-jack csati. tehát az egyik csatlakozó(jack) az elosztóra, a másik pedig a hangkártya mokrofon bemenetére
ennyi
ha a hangfal nem kell h szóljon:akk ugyan ez csak az elosztót és a hangfalat kihagyod
3/3 A kérdező kommentje:
jaa ertem akk sztem ez lez: D koszonom. es esetleg vaslami program?
2010. okt. 26. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!