Canon pixma mg3650s nyomtató tintapatron utántöltése után?
Figyelt kérdés
Autista kisfiamnak napi 20 lapokat kell nyomtatnom, gondoltam feltöltöm ami benne van gyári. Vettem hozzá tintát, de nem fogadja el. Kifogyott a tinta jelzéssel nyomtat tovább csíkozva. Drága a lézernyomtató és a nyomtattatás is. Tudtok valami ötletet, ami nem 20000ft 2 patron? Köszönöm!2024. ápr. 2. 16:31
1/9 P.O.C. válasza:
Hát a lézernyomtató minden csak nem drága. Pár forint a laponkénti nyomtatási költség.
Ezek az olcsó konzumer tintasugaras nyomtatók nem véletlenül olyan olcsók. Nyomott áron adják őket, sokszor a fejlesztési és gyártási költség alatt, mivel a különbözetet majd a méregdrága patronokon akarják behozni.
Ha olcsó nyomtatás akarsz, akkor lézer vagy ha a színes nyomtatás is fontos akkor a tintatartályos nyomtató lesz a barátod.
2/9 anonim válasza:
Eleinte drága a toner, de aztán 100x több oldalt tudsz nyomtatni vele mint a tintasugarassal.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor ezek szerint nem tudom így üzemeltetni. Volt egy régi nyomtatóm, amit lehetett, de ezek szerint ebben a chip-es világban ez nem működik.
2024. ápr. 2. 20:48
4/9 P.O.C. válasza:
Még az is csak a gyári tonerekere igaz, hogy drágák. Pl. ott van a Brother HL-1110E tok alap mono lézernyomtató. Soknak tűnhet a 35 ezer forintos ár, de csak 1500 Ft egy 1000 oldalas utángyártott toner bele (TN-1030), és ugyan úgy tökéletesen működik. Megvan a matek? Másfél forint a festékköltséged.
5/9 anonim válasza:
Igaz, hogy a lézernyomtató egyszeri bekerülési költsége több, mint a tintásé, de a fenntartása lényegesen olcsóbb és csak ez a szempont. Csatlakozom P.O.C-hoz és én is a Brother lézereket ajánlom. Nálunk a családban van 3db HL-1110E. Én mindegyiket használtan vettem, amíg még nem száltak így el az árak. De most is ki lehet fogni viszonylag olcsón. A jófogáson is van és a marketplace-en is 30 alatt. Keress rá így: "lézernyomtató brother".
6/9 A kérdező kommentje:
Tehát ezzel a lézernyomtatóval lehet szépen nyomtatni nagyon szines lapokat és 1500 ft a toner bele. Hát akkor meglesem. Köszönöm!
2024. ápr. 3. 23:05
7/9 A kérdező kommentje:
Találtam HL-1110E 35ezer szállítással. Ezek a tonerek nem csak fekete fehérek ugye? És win11-el is működik? Mert a leírásban ezt nem írja csak régebbi rendszereket.
Köszönöm!
2024. ápr. 3. 23:13
8/9 anonim válasza:
Ez a nyomtató csak feketében tud nyomtatni. Szineshez sokkal mélyebben kell a zsebedbe nyúlni(a legolcsóbb kb 60 ezer).
9/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm!
2024. ápr. 4. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!