Miért nem tud túl lépni a laptopom a booton?
Van egy öreg Dell Latitude laptopom, ami egy újraindítás óta egyszerűen vissza esik folyton a bootba. Betölti, de azonnal elsötétül és kezdi előlről. Próbáltam újratelepíteni, de jó forrás híján a liszensz hiányzik a telepítő lemezképből és nem jutottam semmire.
Hogyan tudom újra működőképessé tenni?
Pendrivera húzz le egy win-t, rufus-al alakíts át bootolhatóvá. (Magyarul is van a progi)
És aztán állítsd be a bootban hogy erről bootoljon, indítsd újra.
Nekem eddig ez mindig segített, de nem vagyok hozzáértő. Remélem mások sem veszik a fejem.. :)
2. A licensz nem is lenne probléma, neten tudsz találni aact activatort hozzá, én kb mindenkinek így telepítettem. De kb 2000 Ft egy alap 10-es ha veszed.
Akkor ott valami nem oké az USB-vel sem, lehet valami alaplapi hiba van ha bootolni sem képes rendesen és nem ismeri fel a meghajtókat. De ha pendriveról indítanád sem ismeri fel? Boot menüben nem adja be hogy usb 2.0/3.0?
És, új fejlemény, nem ismer fel semmilyen hdd/ssd-t. Azt írja, hogy nincs.
De erre is van egy alternatíva, hogy egy merevlemez adapterrel próbáljuk elindítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!