Nem kapcsol ki a laptopom, fekete képernyő ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Ma bekapcsoltam a laptopom, elindult minden csak nem jelentkeztem be (W11), és mivel dolgom volt elmentem egy kicsit és alvó állapotba ment a laptop. Miután visszajöttem, megmozgattam az egeret, a kurzor bejött, elkezdett pörögni de mellette fekete képernyő, majd eltűnt és azóta csak fekete képernyő, ha nyomom a kikapcsoló gombot csak egy kicsit felvillan, de nem kapcsol ki.. Próbáltam töltőre dugni, lehajtani a laptopot de semmi.. Mellesleg látszódik, hogy be van kapcsolva a készülék mivel van led, és az egeremen is látszódik.. Ilyenkor mi a teendő?2024. márc. 16. 10:32
1/3 Dongaben válasza:
Tartsd lenyomva a be/kikapcsoló gombot vagy 10 másodpercig. Akkor le kell, hogy álljon. Ha van kábeled, és TV, vagy monitor, amihez cstlakoztatni tudod, azt próbáld meg. Ha ezek sem működnek, akkor szerviz...
2/3 anonim válasza:
Ha az energiabeállításokban nem állítottad be, hogy lehajtáskor kikapcsoljon akkor hiába hajtod le nem fog kikapcsolni.
Ahogy #1 is írta tartsd lenyomva a be/kikapcsoló gombot 10 másodpercig.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,végül igazatok volt ment mindkettőtöknek a zöld kéz, sajnos csak most vettem észre de már a kérdés kiírása után sikerült egy fél órára :D
2024. márc. 26. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!