Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » YouTubeon fizetős tartalmat...

YouTubeon fizetős tartalmat bárki készíthet?

Figyelt kérdés

Egy átlagos fiókkal tudok olyat csinálni, hogy tartalmat fizetősre állítok?

Régen rengeteget oktattam anatómiát, kórélettant, latint és gyógyszertant aztán vannak nagyon jó saját powerpointjaim és arra gondoltam, hogy ezekből csinálnék felvett előadásokat és ezeket YouTube-ra feltölteném és videónként elkérnék olyan 300 forintot kb.

Ezt átlagos felhasználóként meg tudom tenni?

2024. febr. 26. 09:57
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Egy 2022-es lista szerint a Youtube partner programban is részt kell venned (annak feltétele legalább 1000 feliratkozó és legalább 4000 órányi megtekintés a videóidon az elmúlt 12 hónapban), és 30 ezer feliratkozó kell a kérelem beküldéséhez. Jóváhagyásnál ellenőrzik a csatorna jogosultságát és utána engedélyezik.

[link]

Nem egyszerű idáig eljutni sem, de az a 300 forint/videó is túlárazott. Csatorna tagságot már havi 200 forintért lehet indítani, tehát az összes videót egy hónapon keresztül eléri 200 forintból a támogató, nemhogy darabját többért.

2024. febr. 26. 10:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm.

Akkor ennyi erővel jobban járok ha indítok élő kurzust.

2024. febr. 26. 10:13
 3/3 Szirty ***** válasza:
78%
Igen. Csak akkor többet kell dolgoznod a pénzért. :)
2024. febr. 26. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!