Mért nem működik?
előfizetéses Telenoros telefon kártyával, mért nem tudok elő fizetni game pass-ra? azt írja ki ezen a kártyán a előfizetési lehetőség nem engedélyezett.
ha veszek egy sima Telenoros kártyát ami nem elő fizus akkor azzal már tudok fizetni minden hiba nélkül? nem kell beállítani semmit? mivel új a kártya ugye. köszi hogy segítesz.
Alapértelmezetten le vannak tiltva például az emelt díjas SMS-ek (és így a fizetés is), nehogy a gyerekek valami impulzus vagy átverés hatására minden hülyeségre előfizessenek ami utána hetente több ezerrel terheli a számlát.
Külön meg kell adni az engedélyt vagy visszavonni a tiltást, hogy ezeket engedje a szolgáltató a kártyával.
Miért nem jó a bankkártyás fizetés? Ha gyerek vagy, és ezzel akarod kijátszani a szülők tiltását, nem lesz jó vége.
nem! nem vagyok gyerek! volt bankkártyám, csak vissza mondtattam munkahely megszűnése miatt.
azzal volt mindig fizetve a game pass. tervezem újra csináltatni a kártyámat, mivel vissza mentem a munkahelyemre. most azt mind1 hogy mért hagytam ott..
és most az első hónapot, Telenoros kártyával szeretném fizetni utána váltok át kártyára. mivel nem megy olyan gyorsan hogy hip hop uram itt a kártyája.
és én ma szeretnénk játszani :) szóval új Telenoros kártyával ami nem elő fizus azzal elő tudok fizetni minden probléma nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!