Youtube nézettség kevés, mit tudnék tenni?
Hali!
Szóval nem vagyok nagy videós, de van 1-2 nézettebb videóm.
A legfőbb kérdés az lenne, hogyan tudnám picit megdobni a nézettségemet?
Illetve a most nem rég kirakott videóm borzasztó kevés megtekintést ért el, de nem igazán tudom hogy miért..
Akit esetleg érdekel: rizsa game
"Ja és még mennyire van itt a magyar yt-n igény ezekre a legós videókra?"
Tekintve hogy volt valami csatorna, ami abból nőtt fel hogy kizárólag kinder játékokat bontogatott lehet. Ezzel inkább a kisgyerek közönségre lehet szerintem lőni. Akiket csak oda ültet a lusta szülő a youtube elő, nekik szerintem ez elég jó kontent lehet. Ha el tudod érni azt a közönséget, hogy családbarát tartalom, meg felkap az algoritmus.
Sajnos nem igazán tudsz mit tenni. A yt algoritmus egy szar. Sokszor random kao fel egy-egy videót, és tart homályban egy másikat.
Nyilván az kell, hogy legyen like/dislike, komment és követés, legyen tiktok, insta, yt shorts ami a csatornát reklámozza.
Aztán bízol benne, hogy az algoritmus felkap, és sok embernek beajánl majd.
Ajánlom Szabó Viktor YT csatornáját. Ő elmondja a videóiban, hogy mi az amit a legtöbben elkövetnek kezdő videósként és az hiba, meg hogy lehet sok nézettséget szerezni.
És van igény a legos tartalmakra, csak hát látszik hogy nem vagy lego fan, mert a legot rövid o-val írjuk. Például Építsd fel csatornája is ezzel foglakozik és több mint 50 000 feliratkozója van. És ezek nem gyerekek, nyilván a felnőttek eléréséhez tartalmas videót kell készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!