Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » PC-s VR-ok hogy működnek...

PC-s VR-ok hogy működnek pontosan? Azok kifejezetten önállóan is működő gépek, vagy mindenképp PC-hez kell őket kötni?

Figyelt kérdés

Szóba jött, hogy párommal vennénk VR-t. Ő eddig PS VR-t használt egy közös barátunkon keresztül, most feljött, hogy mi lenne ha vennénk sajátot.

A gépem VR ready, viszont nem biztos hogy értem, hogy működik.

Látom hogy mindegyikhez írva van, hogy 256GB, 128GB, meg hasonló, mint pl ez:

[link]

Akkor ennek most saját "tárhelye" van? Saját processzor, grafikus kártya, egyebek? Vagy hogy van ez?

Ezen felül, mit érné meg venni? Főleg beatsaberre lenne használva, meg még általam sok más lenne kipróbálva (csak tesztelgetés gyanánt hogy mi hogy fut el, ilyesmi).

2024. febr. 11. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
A termék weboldalán mit olvastál?
2024. febr. 11. 15:12
 2/5 Morzsi007 ***** válasza:
Ezek önállóan is működnek, a tárhely azért kell, hogy játékokat tudj rá tenni, ífy nem kell hozzá semmi más, de működik PC-vel is. Talán az egyik legjobb most a Meta Quest 3, PC-hez kábelen vagy wifin keresztül kapcsolódik.
2024. febr. 12. 07:24
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 értem. Van olyan is, ami esetleg csak géppel működik? Kerestem, de csak standalone-t és ilyen "is-is" - t találtam.
2024. febr. 12. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Kerested te a...

Van. De miért vennél korlátozottabbat és szarabbat, drágábban?

2024. febr. 12. 19:57
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 gondolom te vagy #1 is. "Kerested te a..." Esetleg átküldjem a search history-mat, te nagyképű egoista "NA MAJD ÉN HA KI NEM" baromállat? Azért olyat akarok, mert én olyat akarok :D Tán nem tetszik? Mész sírni anyucinak hogy valaki nem a te dumád szerint pattog? Munkanélküli ingyenélő nyomorék :D
2024. febr. 13. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!