Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tabletről?

Figyelt kérdés

[link]

Először vennék tabletet, és nem tudom, milyen érné meg. Amire használnám: Netezni, olvasni, emailt nézni, 2-3 jegyzettömb alkalmazás különböző tervekhez, pinterest, netán egy bizonyos játékot letöltenék, gyors képernyőkép alkalmazás. Nem tudom, talán még 1-2 dolgot töltenék le, de nem gondolok zenékre és az előbb említett játékon túl semmi nagy és sok tárhelyet foglaló dologra. Ágyban és gép mellé szeretném, alvás előtt olvasni, gép mellett a szerkesztésemet megkönnyíteni. Ezekre alkalmas, vagy ilyen - szerintem piciny - elképzeléshez is drágábbra kéne spórolnom, hogy megérje?

2024. jan. 19. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Amellett, hogy nagyon gyenge (az árához mérten), alvás előtti olvasásra szerintem semmilyen olcsó tablet nem jó, mert ezekben a fényerő általában nem szabályozható túl nagy tartományban, emiatt valószínűleg a leggyengébb beállításnál is túl világosnak fogod találni. Ennyiért még támogatott és jó használtat sem nagyon találsz.
2024. jan. 19. 14:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Milyen kár. :( Milyen árban érdemes nézni alsó hangon, ha ez túl alacsony?
2024. jan. 19. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt nehéz megmondani, mert az ár sok dolog függvénye. Az egyiknél ebben van kompromisszum, a másiknál abban, és a kijelzőről konkrét adatokat nem szoktak megadni, legfeljebb annyit, hogy pl. "IPS", de ez nem mond semmit a háttérvilágításról. Az is lehet, hogy nincs is ezzel ilyen probléma, csak esélyes. A másik kérdés a jövőbeni frissítés, amit ennél és a hasonlóknál szerintem el lehet felejteni. Esetleg keress teszteket, nem hiszem, hogy magyarul túl sokat találnál, szóval talán nem fog sokáig tartani. Kezdetnek...

[link]

2024. jan. 19. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100 körül már le lehet csapni egészen jó állapotú használt iPad-ekre. Ha valami meg tudja szerettetni a tabletet, az biztosan nem egy Androidos eszköz lesz. Szerintem.
2024. jan. 19. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!