Akkor most vége a digi mobilnak és nem is lesz több digis mobil szolgáltatás?
Nem. Pont arról van szó, hogy megmarad!! Mindenki maradhat digimobilos, aki eddig is az volt. Az árakon sokat emelnek, és asszem 3 mbps-re csökkentik a mobilnet sebességet is, de még így is nagyon kedvező ár/értékűek a csomagok a versenytársakhoz képest. Mindezt úgy, hogy Vodafone hálózatot használnak, tehát rendes a lefedettség országszerte.
Bár ez a netsebesség amúgy már eléggé zavaró lehet egyeseknek, mert 1080p youtube videóhoz ez kevés lehet. Bár aki meg erre használja, annak a 30-50GB adatkeret is kevés, szóval ez talán nem nagy érvágás. Tiktok/insta reels megy ezzel a netsebességgel is... meg a 720p YT is.
Az pedig nyilvánvaló... már lassan 1 éve... asszem 2023 április óta nem lehet új digimobil szerződést kötni, és az eredeti hálózatot kikapcsolták, nem élnek a digi-s adótornyok/frekvenciák (voda hálózatra költöztek). Aki előtte benne volt, azok maradhatnak. Tehát bizonyos szempontból rég vége lett.
Sajnálom, hogy nem hagyta a kormány ezt a versenyt, de nagy cél volt, hogy a telekom szektort bevasalják. Pedig nem csak egy alap budget szolgáltató volt ez, hanem tényleg irányt mutattak fejlesztésben is. Sok helyen jártak mindenki előtt. Kinek mit intézett a kormánya...
Annó használtam 2020 ban a 15gb csomagot és teljesen jól működött
Viszont a otthoni szolgáltatásban nagyon gagyik most digi optika net van 1000mb/s csomag de csak 90mb/s jön folyamatosan
Annó előtte UPC voltunk 500 csomag és 516 mb/ mertem egyszer de átlagosan 480-503 jött
Egyre rosszabb lassan minden kormány kéz alá kerül
"otthoni szolgáltatásban nagyon gagyik most digi optika net van 1000mb/s csomag de csak 90mb/s jön folyamatosan"
Nekem is 1 GB-s optikai netwm van a DIGInel es jogszabalyi eloiras miatt 850-900 mb/sec lehet lefele, ennyi kb a garantalt. Ennyi is, ha rakotod a sebessegellenorzot a bejovo vegpontra a routeren. Az, hogy szar a routeren a WIFId, az mar nem szolgaltatoi felelosseg. Nekem is lassitja, ez a routertol es a wifit vevo keszulekek kepessegeitol fugg.
Ha viszont a routerhez kabelesen hozzakapcsolod a gepet es ugyis csak 90-et mer, akkor hibabejelentest kell tenni. Ha pedig nem javitjak, akkor szerzodesszegesert feljelentes!
KÖZVETLENÜL A MODEMRE kábellel mértem gigabites asztali géppel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!