Egy profi linuxos meg tudná oldani ezt a problémát?
Itt le van írva minden, nincs megoldás. Ugyanilyen tablet/notebook-ról lenne szó.
(acer sw3-013)
Több féle distrót is kipróbáltam. Ha elindítok pl egy videót, olyan mintha lejátszaná a hangot mert mozognak a csíkok, de nincs hang.
Másik probléma hogy a háttérvilágítás folyamatosan maxon van. Átírtam konzolban, 100 helyett 30ra raktam, de ugyanúgy maxon maradt.
Ez viszont egy régebbi lubuntuval működött, amit nem nagyon értek... Mint, fedora, ubuntu mind ugyanezt csinálja.
Szia!
A notebook hangszórója nem szól vagy a jack csatlakozón keresztül nem működik?
A második problémát sem teljesen értem, hogy a kijelző fényereje, vagy pedig a billentyűzet fényerejét szeretnéd átállítani?
2# valójában egyik se ad ki hangot.
A hdmi kimenet letiltását ajánlották, de az se megy.
A kijelző fényerejét akarom állítgatni, de nem nagyon akar működni.
Valójában a végső megoldás az volt hogy vegyél egy usb hangkártyát.
Mindent megpróbáltak.
Jobb mint az hogy "fordíts magadnak kernelt"
5
De mondom, írta ott a válaszoló, hogy egy másik embernek, akinek ugyanaz volt a gépe, megoldotta az egy parancs. Ezt érdemes lenne kipróbálni
Milyen kernel verziód van amúgy? Mint verzió?
6# nem azt írja. Volt olyan akinek megoldotta a problémát.
De a végső megoldás az volt hogy vegyél másik hardvert.
A kernel verziókat nem nagyon követem. Újabb, régebbi, nincs különbség.
7
Ezt mondom én is, ezért mondtam, hogy megérné megpróbálni, hátha neked is megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!