Gereblye_es_Lapat kérdése:
Linux XFCE 2014. Fényerőt hogyan tudom visszaállítni?
Figyelt kérdés
Adott egy 2014-ben telepített Linux XFCE ami egy cnc marógép vezérlő programját futtatja. Na most lejjebb szerettem volna venni a fényerelyét , és ez olyan jól sikerült hogy cső sötét lett , és nem látok semmit. Hogyan tudom vissza állítani az eredeti állapotot? (Van Fn gomb a billentyüzeten és sötét kijelzővel is el tudom indítani a gépet, tehát feláll a rendszer.jan. 8. 13:42
1/4 anonim válasza:
Többféle fényerőállítási módszer létezik:
sajnos mivel nem igazán tudni, hogy pontosan milyen disztribúció, milyen gép, így csak találgatni lehet.
Valószínűleg ha billentyűzetkombinációval (melyik volt az?) le tudtad venni a fényerőt, akkor annak "ellenkezőjével" növelni is tudod (gyanítom Fn+kurzorbillentyű vagy Fn+PageUp vagy valami hasonló).
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem billentyűkombinációval vettem le .hanem az egér kurzorral lehúzta a csúszkát..:( de köszönöm a gyors választ és a linket utána nézek.
jan. 8. 14:11
4/4 Tom Benko válasza:
Alt+F3 programlistát hoz elő, abból elkezded beírni a Terminál szót, entert nyomsz, így elindul a terminál. Abban az xbacklight segítségével tudod feljebb venni a fényerőt: xbacklight -set 50
Már ha van xbacklight a rendszeren...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!