Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ma reggel vettem a Tescoban...

Ma reggel vettem a Tescoban írható Dvd lemezeket. Ezek szerint az alábbi hír kamu?

Figyelt kérdés

Írható DVD lemezek megszüntetése

Dátum: 2022.Január

[link]

Nos?

2024. jan. 7. 09:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%
Ami van raktáron eladják
2024. jan. 7. 09:59
 2/18 anonim ***** válasza:
86%

Szövegértés?

"A magyar piacot ez még nem érinti, de valószínűleg hamarosan itt is el fognak tűnni a polcokról a CD-k illetve a DVD-k. Persze rögtön tegyük hozzá, hogy nem a műsoros adathordozókról beszélünk."

Itt egy szóval sem írták biztosra, csak valószínűleg....

2024. jan. 7. 10:00
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
Promotions ponthu... az sem igaz amit kérdeznek. Clicbait hazugságok, kiforgatott állítások, tényként előadott feltételezések.
2024. jan. 7. 10:05
 4/18 anonim ***** válasza:
91%

1. A cikk külföldről szól.

2. A Promotions egy clickbaites szar.

2024. jan. 7. 10:16
 5/18 anonim ***** válasza:
68%
Hatalmas (clickbait) bejelentés? Senki nem jelentett be semmit.
2024. jan. 7. 10:34
 6/18 anonim ***** válasza:
57%

Nem tudom értő olvasás megy-e? Angliáról beszéltek, hogy ott _talán_ ki fogják vezetni mert kiszivárgott valami belsős doksi. Sőt, nem is írható lemezekről volt szó, hanem műsorosról... Angliai cikk erről: [link]

Azt nem tudom hogy hazai Tesco-ban (vagy 10 éve nem jártam arra) kapni-e mai napig műsoros lemezeket. Ha nem, akkpr nálunk is megvalósult amit az általad linkelt cikk ír.

2024. jan. 7. 10:39
 7/18 anonim ***** válasza:
74%
Azért érdekelne a kérdés keletkezési körülménye. Elmentél lemezt vásárolni és beugrott egy 2 évvel ezelőtti cikk, vagy olvastad a cikket (vagy inkább a címét) és kreáltál hozzá egy mesét, esetleg képes voltál csak ezért elmenni és kipróbálni, hogy igaz-e amit állít.
2024. jan. 7. 10:44
 8/18 anonim ***** válasza:
67%
Írható CD/DVD nálunk a falusi boltban is kapható és ahogy látom fogy is, ennek még annyira nem áldozott le.
2024. jan. 7. 12:58
 9/18 anonim ***** válasza:
68%

Nos:

"A magyar piacot ez még nem érinti"

Értelmezzük ezt a mondatot! :-)

A "kérdésed" egyébként is több sebből vérzik. Egyrészt: az idézett cikk finoman szólva sem minősül hiteles hírforrásnak. Másrészt: a hazai TESCO áruházak nagy része már évekkel ezelőtt minimálisra csökkentette a számítástechnikai cikkek árusítását. Harmadrészt: ettől még az elfekvőben levő készleteket értékesíthetik.

2024. jan. 7. 13:05
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen tényleg, mennyire nem tudnak egyesek szöveget értelmezni.

Ott van a cikkben, hogy a brit Tesco áruházláncról van szó, és ott van az is, hogy "A magyar piacot ez még nem érinti".

Nem is értem, hogy merülhetett fel a kérdés.

2024. jan. 7. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!