Nem tudok belépni tabba vki tudd segíteni?
"#14 miért kellene nekem prezentálnom, te szerencsétlen?"
"rákeresnél"
Mert te szajkózod még mindig, hogy ez működik.
"És a kérdező azt akarja, hogy az előző elfelejtett email fiókot ne kérje, ez megoldható egy szervízben."
Nem, nem oldható meg. Pont erről szól az frp lock.
#12 nem kell senkinek sem bizonyítanom egy anonim oldalon. Pláne nem egy névtelen, arctalan idegennek.
Bootloadert nem kell hozzá nyitni, anélkül is meg lehet oldani, ki lehet játszani az FRP lockot. Szerintem semmi értelme folytatni ezt a beszélgetést.
"nem kell senkinek sem bizonyítanom egy anonim oldalon"
Nem is vártam, hogy ez valaha megtörténjen (tekintve, hogy nincs ilyen lehetőség), a fajtád csak állít dolgokat, aztán mikor valaki megkérdezi, hogy mégis mit goindolnak, annyi a válasz, hogy én aztán nem bizonygatom, keress rá magadnak stb. Minden egyes esetben :)
"Bootloadert nem kell hozzá nyitni"
Senki sem állította, és egyébként sem oldaná meg a kérdező kínját.
"ki lehet játszani az FRP lockot"
Jól van pistike, élj csak az álomvilágodban.
Igen, persze, nem linkelsz mert illegális. Az előbb még nagyon bátran nyomtad a privátot, itt lenne az alkalom, hogy értelmesen használd azt.
Valamint mondtam már, nem vagyok alkalmazott, higgy amit akartsz, pistike.
Kedves #7-es
A két jóember NEM arról beszél, hogy egy FRP Lock-olt készüléket hogy lehet feloldani, hanem arról, hogy mit lehet csinálni, hogy ne jöjjön elő az FRP Lock egy még NEM lock-olt készüléken.
Még ki is hangsúlyozzák, hogy ez azért kellhet, hogy a szervizben ne legyen gond, nehogy lock-oljon, mert egy lock-olt készülékkel ők sem tudnak mit kezdeni.
Ismétlem, egy FRP Lock-olt készülékkel ŐK SEM TUDNAK MIT KEZDENI!
Az a baj hogy már nem tudom ki kapcsolni ezt a módot ..
Mert rendszer frissitést csináltam a tabon még régen...azóta nem nagyon foglalkoztam vele...be kapcsolom ugyan úgy 1×feldobja a nyelv választást utánna kéri az emailt ami erre a tabra volt beállítva be írok mindent és azt írja hogy mivele jelszót változtattam próbáljam meg újra 24 óra múlva de ha le tellik akkor is 24 óra akkor sem enged tovább!De mindenféle képen megpróbálom GSM-be vinni hátha meg lehet csinálni.....igazából azt hittem vki tudd vmi rotolást amivel mindent le tudok törölni minden adatott ami előtte rajta volt ...anyukámnak ugyan ez volt a telefonjával de neki meg csinálták....remélem a tabnál is hasonló a helyzet😊köszönöm a válaszokat és a segítségeket ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!