Nem tudok belépni tabba vki tudd segíteni?
Figyelt kérdés
Kaptam 2018-ban egy Lenovo TAB 10-et de nem enged be...ugye bár ki volt kapcsolva frissitve lett aztán volt rajta egy email amivel anno beléptem be írom és azt adja be hogy próbáljam meg újra 24 óra múlva..vagy lehet nem az volt az email címem...hogy lehetne meg csinálni?Hogy ne kérje a régi emailt?2023. dec. 29. 19:41
1/17 anonim válasza:
"Hogy ne kérje a régi emailt?"
Sehogy.
2/17 A kérdező kommentje:
Vmi frissités csak van hogy ne kérje
2023. dec. 29. 20:11
4/17 anonim válasza:
Nincs ilyen frissítés. FRP lockot szerviz sem tud feloldani.
5/17 anonim válasza:
Fel tud oldani, csak nem minden készüléknél lehet, és nem árt vinni a készülék papírjait (adásvételi szerződés, személyi igazolvány).
6/17 anonim válasza:
#6 fáradt vagyok a nagyon okosokhoz. Miért kell személyeskedő megjegyzéseket tenni? e-penis?
FRP lock Lenovo TAB 10-nél nem tudom mi a helyzet, de nem esélytelen. Kérdező, egy próbát megér még mielőtt kukába hajítanád.
7/17 anonim válasza:
8/17 anonim válasza:
Abszolút nem erről a helyzetről gagyarázsik a két pancser, ne zavarjon :'D
9/17 anonim válasza:
#9 pedig az FRP lockról beszélhetnek, és arról is, hogy ilyenkor mit tud tenni az átlag, hozzá nem értő user (a kérdező).
Légy szíves ne offolj, ha kiszórakoztad magad menj aludni. A kérdésre válaszoltam.
10/17 anonim válasza:
Hogyne, pistike. Akkor prezentálnád, hogy engedélyezi jelen esetben azt a kapcsolót? (Ami mellesleg _nem_ az FRp-t kapcsolja ki, szóval semmi értelme)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!