Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom a számítógépem...

Hogy tudom a számítógépem kijelzőjét "kivetíteni" a TV-re vezeték nélkül?

Figyelt kérdés

Sok mindent próbáltam már, de nem igazán jött össze a dolog. Miracast támogatva van, TV ugyanarra a wifi hálózatra van rácsatlakozva, mint a gépem viszont ennek ellenére sem érzékeli a gépem a kijelzők között a TV-t (mind2-n van net, driverek up to date stb.)

Youtubeon viszont a "lejátszás TV-n" opciónál egyből lejátsza TV-n a videót xD

Van esetleg valakinek ötlete, hogy lehetne megoldani?

Windows 11

wifis alaplap

rtx 3090 vga

Samsung Q60 series 43 - TV

#PC #TV #kivetítés #PC to TV
2023. dec. 29. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Ottba probléma, hogy wifire vannak csatlakozva. Ez nem kell! Ugyanis bár a wifi technológiát használja a kivetítés, de nem a hálózaton keresztül, hanem közvetlen kapcsolat jön létre a gép és a tévé között. Abba csak belezavar, ha közben valamelyik eszköz hálózathoz is csatlakozik, ha mindkettő az duplán. Szüntesd meg a hálózati kapcsolatot mindkét eszközön.
2023. dec. 29. 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Vegyél egy Chromecastot.
2023. dec. 29. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:
#1 Már miért ne kapcsolódhatna egyszerre mindkettő a routerhez, és a másikhoz is? Szép is lenne, ha emiatt le kellene kapcsolni a Wi-fi-t. Bár nem tudom, mi lehet a probléma, de én már vetítettem ki a telefonom, és nem kellett a Wi-fi-hez nyúlni.
2023. dec. 29. 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 ilyenkor osztozik a sávszélességen a két kapcsolat, egy kép kivetítése elég sokat elhasznál ebből, főleg ha 1080p60 a vetített kép. Ha közben a hálózatról is adatokat tölt a kép széteshet, kimaradhatnak képkockák, megszakadhat a kivetítés. Nyilván egy prezentációnál mindegy, ahol csak állóképek vannak, de egy videónál nem. A gépet be lehet dugni kábellel is a hálózatba, ha mindenképpen kell a hálózati kapcsolat kivetítés alatt is, a tévének semmi szüksége ilyenkor a kapcsolatra.
2023. dec. 29. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Lehet, de itt nem az a probléma, hogy lassú, ráadásul az említett 1080p60 videó egy töredékét foglalja a sávszélességnek.
2023. dec. 29. 15:41
 6/6 A kérdező kommentje:

#1 sajna nem vált be

#4 5. hozzászólóra kapcsolódva nem az a baj, hogy lassú, hanem egyáltalán nem tudom összekapcsolni - nem jelenik meg a kijelzők között a TV-m, de youtubeon meg jó - annyira meg nem értek hozzá, hogy mi lehet a gond

2024. jan. 1. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!