Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
A számítógépem 4 et sípol és nem indul be próbátam a saját tápegységével de semmi nem indul tetem bele új proccit és semmi akkor sem jó be sem indul és 4 et sípol 3 másodperc után megint és megint így tovább!!!2023. dec. 26. 14:03
1/5 anonim válasza:
Minden alaplap márkának van egy listája a sípolási kódokról. Ha megnézed a tiédhez mi tartozik, már közelebb vagy a hibához. RAM is lehet az oka.
2/5 anonim válasza:
AMI Bios: Időzítő chip meghibásodása (lehet csak kimerült az elem és az zavarja be)
Award és IBM Bios: Videókártya nem található
Dell és Phoenix Bios: RAM hiba
3/5 A kérdező kommentje:
A alaplapom hp dc 7800 as
A utána néztem és aszt írták a saját oldalán hogy tapp ellátási hiba de a tápra rá kerestem és nekem 100% ban ugyan az van nekem is és mégis ugyan aszt csinalja
2023. dec. 26. 15:04
4/5 A kérdező kommentje:
A procci hűtő 1 be pörög és egyből le is al és 4 et sípol és piros led
2023. dec. 26. 15:06
5/5 anonim válasza:
Memóriákat próbáld akkor egyenként a foglalatokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!