Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kaptam egy .rar fájlt, ami...

Kaptam egy .rar fájlt, ami jelszóvédett, viszont a jelszót elvesztettem. Létezik bármilyen módszer amivel ezt ki lehet nyitni?

Figyelt kérdés
ZArchiver-rel lehet megnyitni, a winrar nem is ismeri fel rendesen. Létezik program vagy más módszer ennek a kinyitására?
2023. dec. 19. 10:42
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűbb újra elkérni a jelszót. 4-5 karakternél lehet elszórakozna rajta pár napig (eddig kell megállás nélkül futtatni) egy brute force program, de hosszabb és komplex, nem szótárazható jelszónál ez akár több ezer évre is felugrik, mire végigpróbálja az összes lehetőséget.

Nem azt szokták mondani, hogy nem lehet egy jelszót feltörni, hanem hogy nem éri meg belekezdeni, mert belátható időn belül sem lesz eredménye. Ha megvan még a forrása, el kell kérni tőle a jelszót, és azonnal megvan. Ha erre nincs lehetőséged, akkor vedd úgy, mintha nem is lenne meg a tartalom.

2023. dec. 19. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!