Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mivel lehet videót felvenni,...

Ede1219 kérdése:

Mivel lehet videót felvenni, mintha képernyőképet készítenék?

Figyelt kérdés
vimeo -ról lejátszott videót rögzítenék, tananyag, amire később is szükségem lesz.
2023. dec. 18. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
A windows beépített képernyőfelvevőjével, windows gomb+R azt hiszem.
2023. dec. 18. 20:10
 2/6 qkker1 ***** válasza:
Firefox downloadhelper.
2023. dec. 18. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A downloadhelper kiegészítőt én is szeretem, pont arra jó, hogy videókat ments le. Itt egyesével kell végigmenned mindegyiken.

A vimeo, youtube, bitchute és társainál a yt-dlp egy parancssoros (python alapú) program, egyszerre le tud menteni akár teljes lejátszási listákat.

Képernyőfelvevőnek (pl. meetingre, online órára) meg az OBS-t szoktam használni. Beállítod neki a megfelelő program ablakát, esetleg a megfelelő monitort, és addig veszi, amíg le nem állítod.

2023. dec. 18. 20:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, parancssor nem az erősségem, de az OBS tökéletes.

2023. dec. 18. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha videót kell lementeni, arra a downloadhelper jobb. Ha OBS-sel csinálod, akkor végig kell nézned a videót, és át is kódolja (több CPU, és az eredmény nagyobb lesz). Nem véletlenül írtam több lehetőséget több felhasználásra.

Az OBS-nek erőssége, hogy azt is fel lehet venni vele, amit nem adnak ki hivatalosan. (vagy ha a tanár sokszor elfelejti elindítani a felvételt)

2023. dec. 19. 17:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Van , amelyiket a downloadhelper úgy menti le, hogy az első képkocka nem megy tovább, csak a szöveg, az OBS viszont azt is veszi, köszönöm még egyszer.
2023. dec. 19. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!