Mivel lehet videót felvenni, mintha képernyőképet készítenék?
A downloadhelper kiegészítőt én is szeretem, pont arra jó, hogy videókat ments le. Itt egyesével kell végigmenned mindegyiken.
A vimeo, youtube, bitchute és társainál a yt-dlp egy parancssoros (python alapú) program, egyszerre le tud menteni akár teljes lejátszási listákat.
Képernyőfelvevőnek (pl. meetingre, online órára) meg az OBS-t szoktam használni. Beállítod neki a megfelelő program ablakát, esetleg a megfelelő monitort, és addig veszi, amíg le nem állítod.
Köszönöm, parancssor nem az erősségem, de az OBS tökéletes.
Ha videót kell lementeni, arra a downloadhelper jobb. Ha OBS-sel csinálod, akkor végig kell nézned a videót, és át is kódolja (több CPU, és az eredmény nagyobb lesz). Nem véletlenül írtam több lehetőséget több felhasználásra.
Az OBS-nek erőssége, hogy azt is fel lehet venni vele, amit nem adnak ki hivatalosan. (vagy ha a tanár sokszor elfelejti elindítani a felvételt)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!