Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az ilyen IT "szakembereket"...

Az ilyen IT "szakembereket" miért nem építik le a cégek?

Figyelt kérdés
A vállalat szoftvere eleve egy nagy rakás kaka, amire kiadnak egy frissítést, hogy majd ettől jobb lesz, aztán igazából csak még sokkal rosszabb lesz mint előtte volt.
2023. dec. 17. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Jelentkezz akkor te, ha jobban meg tudod csinálni.
2023. dec. 17. 10:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs más, aki ugyanannyiért vállalná vagy haver.
2023. dec. 17. 10:39
 3/6 A kérdező kommentje:

"Jelentkezz akkor te, ha jobban meg tudod csinálni."

Te miért vagy annyire buta amúgy?

Nekem nem ez a szakmám, de ha csak beülnék a helyükre és semmit nem csinálnék, akkor az kb hozná azt a szintet, amit ők szakma címszóval csinálnak.

2023. dec. 17. 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk? Miert nem kerdezed meg a ceg vezetoseget?
2023. dec. 17. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem mindig van lehetősége. Nem is biztos, hogy saját szoftver, lehet szegény IT-s csak setupolja, ahogy tudja. Másfelől ha saját is, rengetegszer irreálisak az elvárások, teljesen valótlan határidőkkel. Én is adtam le becslésnek 5 hónapot, amiből az lett, hogy jó, akkor mondjunk 1 hónapot, hogy a vezetőség ne érezze magát rosszul...
2023. dec. 17. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha egy szoftver rossz, arról az esetek többségében nem a fejlesztők tehetnek, hanem a megrendelők. Nincsenek normálisan megfogalmazott követelmények, a fejlesztők feje felett döntenek a (gyakran tarthatatlan) határidőkről, a követelmények menet közben változnak, sajnálják a pénzt és az időt tesztelésre, stb.
2023. dec. 17. 12:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!